Mama Review

Zo moeder zo dochter! Review V-tech Kidizoom Duo camera.

Een paar keer in de week moet ik ruimte vrijmaken op mijn telefoon vanwege alle foto’s en video’s die ik maak. Naast dat ik Sarah (uiteraard) heel vaak op de foto zet, maak ik gedurende de dag ook foto’s van wat ik doe, eet of zie. Sarah heeft het nooit erg gevonden om op de foto te gaan en het liefst maakt ze honderden selfies op de Ipad. Ik had dan ook een dolgelukkig meisje voor mij toen ze de Kidizoom camera van V-tech voor haar neus kreeg!

Dit artikel gaat over een product die ik heb ontvangen voor een review

Eigenlijk wilden we de camera bewaren tot de vakantie, maar mevrouw ontdekte per ongeluk het cadeau al in de kast. Ze ziet werkelijk alles liggen, vooral als het haar uitkomt. ‘Mama wat is dit? Is dit voor mij?’ Jazeker, helemaal voor jou alleen. Je eigen camera om alles vast te leggen wat je mooi en leuk vindt! En foto’s maken is zeker niet het enige wat je met de Kidizoom camera kunt doen!

We halen een stevige, handzame camera uit de verpakking. Hij is zeker niet te zwaar en daardoor heel erg geschikt voor kleine handen. Je kunt de camera overigens gerust een keer laten vallen, want hij is heel stevig en duurzaam en er kan bijna niets aan kapot gaan.

Bij deze camera zit ook (heel fijn) een koptelefoon! Naast foto’s en video’s maken kun je ook je favoriete muziek op de camera zetten en lekker luisteren zonder dat je omgeving er last van heeft. Wat Sarah graag luistert? Katy Perry, Frozen en K3!

Zoals je ziet heeft de camera ook een polsbandje waardoor hij minder snel zal vallen. En het gebruiksgemak? Die is heel goed! Papa las even de gebruiksaanwijzing door, maar eigenlijk spreekt alles voor zich. Via het menu op je scherm switch je eenvoudig van foto’s maken naar spelletjes, muziek, special effects en meer.

Spelletjes? Jazeker! Er zitten een aantal hele toffe spellen op die ook niet moeilijk zijn maar wel heel erg leuk. Ideaal voor in de auto of gewoon lekker op de bank. Naast het maken van foto’s en video’s en het spelen van spelletjes kun je ook je eigen stem opnemen en vervormen. Hilarisch natuurlijk!

Van alle opties is het vervormen van gezichten toch wel favoriet bij Sarah. Ze ligt bij elke foto in een deuk en we moeten allemaal poseren. Ook leuk: de zogenaamde ‘schud functie’ van de camera. Even je foto schudden en je ziet special effects!

Inmiddels staan er al een paar honderd foto’s, filmpjes en ingezongen liedjes op de computer. Heel handig: je zet met behulp van een kabel heel eenvoudig alles over op de computer, zodat de camera weer leeg is en er weer volop gespeeld kan worden! Het enige nadeel vind ik dat er geen accu in de camera zit, waadoor je hem kunt opladen. Er gaan batterijen in (4 stuks) en dat vind ik persoonlijk een minpunt.

Mocht je meer opslagruimte willen op de camera, dan kan dat met een micro-SD kaart van 32 GB. Zonder extra geheugen maak je gemiddeld 1000 foto’s.

Nog even alle eigenschappen en functies op een rij:

 • 4x digitale zoom
 • 5 megapixels
 • Automatische flitser
 • Foto’s en video’s maken
 • Foto’s bewerken (met hele leuke plaatjes en kaders)
 • Selfie-camera
 • Gezichtsherkenning
 • Spelletjes
 • Bewegingssensor
 • MP3 speler
 • Stemopname
 • Stemvervormer

Kortom…genoeg voor eindeloos veel plezier! Sarah is er echt helemaal weg van en neemt hem het liefst overal mee naartoe. Het leuke is, is dat ze ook echt gevoel heeft voor leuke en mooie foto’s. Nu kan ze net als mama alles vastleggen wat ze leuk en bijzonder vindt! En natuurlijk is het hartstikke leuk voor later om beelden (en je eigen stem!) terug te zien en te horen.

Ben je benieuwd welke foto’s Sarah zoal maakt? Je kunt haar volgen op Instagram via ‘dewereldvansarahnadine’. Ik beheer dit account en plaats er regelmatig foto’s op die door haar zijn gemaakt.

De Kidizoom camera van V-tech koop je onder andere via Bol.com voor een adviesprijs van €56,50.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

 • Hij is inmiddels een stuk duurder geworden 🙈. Was voor Luca aan het kijken blauw is 65 nu en roze 78. Beetje jammer haha.

  Beantwoorden
 • Wij krijgen er geen muziek op? Kunt u mij uitleggen hoe u dit doet?

  Alvast bedankt
  Karen

  Beantwoorden

Write a comment