Looking good...

Ziaja goat’s milk night cream

Er zijn soms van die producten die je in de eerste instantie niet meteen enthousiast maken. Vanwege het feit dat we hier te maken hebben met een crème waar geitenmelk in zit, verwachtte ik dan ook niet veel goeds. Donkere kraalogen, een sikje en de typische geitenlucht was mijn eerste gedachte hierover. Ik testte de nachtcrème van Ziaja en vertel je mijn verrassende conclusie.

ziajaa

Ziaja bracht een nachtcrème uit speciaal voor de droge huid welke snel te maken kan krijgen met fijne lijntjes. Verrijkt met vitamine A, E, calcium en…geitenmelk extracten. Geitenmelk? Ja! Onder andere de proteïne en vetten uit geitenmelk beloven je een goed gehydrateerde huid en minder opvallende fijne lijntjes. Dat ging ik testen.

ziajaaaa

 

ziajaaaaaa

 

Toen ik het potje opende verwachtte ik eerlijk gezegd een vieze geur aangezien ik geitenmelk associeer met een boerderijlucht. Dit was absoluut niet zo: dit geurtje ken ik ergens van! Het ruikt precies naar het oude parfum van Dove douchecrème en zeep. Ken je die douchecrème nog voordat hij werd ingeruild voor de nieuwe Dove? Nou, zo ruikt ie!

 

ziajajajajajajaja

De crème voelt dik, stevig en vettig aan. Als ik hem aanbreng op een gereindigd gezicht voel ik mijn huid bijna de crème opzuigen. Ik heb een erg droge huid en dit is voor mij een goede vetgehalte. Mijn huid glanst nadien maar dit vind ik voor een nachtcrème niet erg.Ik vraag mij af of de dagcrème ook zo vettig is. Voor overdag vind ik dit glansje minder geschikt.

ziajajaja

 

ziajajajaja

Als ik in de ochtend opsta is de glans en vettigheid weg en voelt mijn huid lekker zacht en oogt heel rustig. De fijne lijntjes zijn er nog steeds, maar mijn verwachting was ook niet dat deze zouden verdwijnen (en al helemaal niet na één nacht).  Voor mij is het belangrijkste: hydratatie en kalmeren. Dat doet deze crème perfect en ik gebruik hem dan ook elke avond. Geen geitenlucht, sikjes of kraalogen, maar een heel fijn product voor de droge en gevoelige huid.

Ziaja heeft nog meer producten uit deze lijn, namelijk een dagcrème, een reinigingsmelk- en toner, een oogcrème en een gezichtsmasker. Dit product nodigt zeker uit om de rest ook te gaan testen.

Voordelen van deze nachtcrème:

  • Niet getest op dieren
  • PH neutraal
  • Zeer betaalbaar
  • Heerlijk hydraterend voor een droge en gevoelige huid
  • Een fijne geur
  • Substantie is dik en stevig, fijn voor de nacht

Nadelen van deze nachtcrème:

  • Geen

ziajaaaaaaaaa

De nachtcreme is verkrijgbaar via de Nederlandse webshop van Ziaja en de Internationale webshop en kost €6.99 ($12.99).  Ziaja heeft sinds kort ook een filiaal in Den Haag waar je de producten kunt kopen.

Ken jij het merk Ziaja al? En lijkt het je wat om deze crème met geitenmelk te proberen?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment