Mama

Zet stappen in de wereld meisje…

verjaar

Zet stappen in de
wereld meisje
laat je zien en
roep het uit
wees jezelf en
hoor het leven
sluit je ogen
voor wat luid
schuil in liefde
leef in kleur
vul je lijf met
zoete geur
zet stappen in de
wereld meisje
maar niet te snel
nee,
niet te snel.

(Woordkunsten)

Gefeliciteerd lieve Sarah!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

Write a comment