Lifestyle My killerbody motivation

De zesde update van het killerbody dieet! Zijn we er al?

25 april begon ik aan een nieuw avontuur: het killerbody dieet. Niet wetende welke kant het op zou gaan en of ik resultaat zou boeken. We zijn nu drie maanden verder en het is tijd voor een zesde update. Zal dit de laatste update zijn? Of zijn we er nog niet?

De twaalfde en de dertiende week

Terug van vakantie viel ik eigenlijk heel eenvoudig weer in het patroon van het killerbody dieet. In de vakantie hield ik mij en grotendeels ook aan, zo konden jullie lezen in de vijfde update. Maar het avondeten was vaak iets anders. Desondanks kwam ik gelukkig niets aan en was ik zelfs wat afgevallen bij terugkomst.

Thuis hield ik mij dus weer voor 100% aan het schema en dat kostte geen enkele moeite. Vorige week heb ik nog een zogenaamde cheatmeal gehad nadat onze hond overleden was. Niet om verdriet weg te eten, maar om mijzelf gewoon even te trakteren. Het werd een heerlijke avond met sushi op de bank. Ik genoot hier enorm van, maar voelde mij tijdens het eten toch iets schuldig. Wat nou als ik hierdoor weer enorm aankom? Dat kan natuurlijk niet, maar je zit in zo’n flow dat het even weer omschakelen is.

Wat betreft het sporten…ik moet eerlijk bekennen dat ik weinig aan sport heb gedaan de afgelopen twee weken. Dit had een aantal redenen, namelijk de extreme vermoeidheid door de EMDR en het klamme weer (echt, mij maak je er niet gelukkig mee)en pijnlijke gewrichten door de luchtvochtigheid. Misschien dat ik de afgelopen twee weken drie keer heb gesport en dat was het. Daar kan ik mij schuldig over voelen maar dat doe ik niet. Mijn lijf geeft gewoon heel duidelijk aan dat het nu even niet gaat. Ik kan die signalen wel negeren en menen dat sporten altijd kan, maar naar jezelf luisteren is zoveel belangrijker.

De cijfers!

Ik ben blij en trots dat ik al ruim een week onder de 60 kilo zit. Het is en blijft een cijfer, maar wel een cijfer waarbij ik weet dat mijn kleding lekkerder zit en ik beter in mijn vel zit. Op dit moment weeg ik 59.3 en daarmee ben ik sinds terugkomst van de vakantie wederom weer afgevallen. Niet heel veel (nog net geen kilo), maar wel wat. Door het warme weer houd ik wel vocht vast (ik was laatst er zelfs benauwd van en moest extra plasmedicatie nemen) dus het zou nog iets minder kunnen zijn. En wanneer ik veel had gesport zou er misschien ook meer af kunnen zijn, maar aan de andere kant…het is zo en niet anders. Waarschijnlijk zal het ook steeds minder snel gaan en dat is hartstikke logisch. Ik ben al hartstikke trots en blij dat ik er al 8 kilo af heb en dat ik helemaal geen moeite heb met het eten van minder koolhydraten. Een signaal dat ik na dit ‘dieet’ prima door kan gaan met deze lifestyle.

mkb

mkb1

week

killer

mk

11week

jaa

De vorige keer bij de vijfde update heb ik geen foto geplaatst omdat er geen verschil te zien was en omdat de foto vrij korrelig en donker was. Tijd voor een nieuwe verse foto dus! Hierbij nog even het verloop van de eerste 8 weken:

ik

Foto van nu:

jep

Heel veel verschil is er niet te zien misschien met de foto van 8 weken, maar ik merk wel dat mijn buik en heupen nog wat strakker zijn geworden. Mijn buik wordt gespierder en strakker ondanks dat ik dus weinig aan beweging heb gedaan. Helemaal zal ik niet van mijn heupen afkomen, maar dat wil ik ook niet. Vrouwelijke vormen zijn mooi en hoekig en afgetraind zal ik nooit willen worden. Het broekje van deze bikini is trouwens nu te groot en zakt af met zwemmen, dus tijd voor een nieuwe bikini!

Hopelijk pak ik het sporten weer op de komende tijd wanneer het wat koeler word en mijn lijf energie genoeg over heeft. EMDR staat de komende twee weken op een laag pitje, dus ik hoop heel erg op wat extra energie.

Nou ben ik heel erg benieuwd naar de andere dames die meelezen én meedoen met het killerbody dieet! Hoe gaat het met jullie? Vind je het makkelijk of moeilijk? En waar heb je echt moeite mee?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


Bekijk ook de andere artikelen over het Killerbody dieet!

Update nummer 1 Killerbody dieet

Update nummer 2 Killerbody dieet

Update nummer 3 Killerbody dieet

Update nummer 4 Killerbody dieet

Update nummer 5 Killerbody dieet

Ervaring eerste drie dagen Killerbody dieet

Sporten met het Killerbody dieet

Recept cheesecake

Eetdagboek Killerbody dieet

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Hoi Geertje,

  In het boek staan late night snacks met eiwit-shakes, heb jij deze ook gebruikt of vervang je deze door wat anders?

  Beantwoorden
  • Hoi! Als ik die dag sport dan neem ik een shake om mijn spieren sneller te laten herstellen, maar op de dagen dat ik niet sport neem ik ook geen shake.

   Beantwoorden
 • Ik heb het boek vorige week nog vastgehad in de winkel maar uiteindelijk toch maar laten liggen omdat ik nog een ander boek had, dat ik eigenlijk niet heb volgehouden dus ik ga dat nog eens een kans geven. Al vind ik het toch wel echt een stuk moeilijker in de vakantie. Ik moet mijn klik even terug kunnen maken. Maar de intentie is er zeker.

  Beantwoorden
 • Hoi! Mede dankzij jou heb ik het boek gekocht en ben nu 4 weken bezig. Bizar hoe snel ik aan de hoeveelheden gewend was en nauwelijks honger heb. Herkenbaar dat ik me ook wel eens schuldig voel; als ik minder sport dan ik mezelf voorgenomen heb. Ik doe trouwens niet het sporten van Killerbody, maar sport 2 a 3x per week in de sportschool. Ik hoef geen killerbody, het dieet past gewoon heel goed bij me, ik val af en wil strakker worden. Ik ben in 4 weken al 4 kg kwijt en 9 cm op mijn heup!! Ik ga ook nog even door.

  Beantwoorden
 • Fijn dat dit je zo bevalt! Zo zie je maar weer dat iets echt bij je moet passen wil je het volhouden..

  Beantwoorden
 • Ik mag het via een andere Blogger testen!! Kan echt niet wachten, ik zag het via jou, en wil al een tijdje het boek halen, maar kwam het er niet van. Zo benieuwd of ik het ook zo goed kan volhouden! Echt wow jouw resultaten!

  Beantwoorden
 • Ik ben nu sinds 2 weken bezig. In het begin vond ik het makkelijk te doen, (zonder sporten ivm een hernia) Ook al wat afvallen, maar nu merk ik dat ik soms gewoon vergeet te eten. Ik zit veel thuis en kan weinig en heb dan ook geen honger of trek. Ik moet weer een beetje in het ritme komen merk ik nu al. Wat ik wel doe op dagen dat ik dan maaltijden vergeet te eten, is me wel netjes aan de aantallen houden van Fajah en wel de gezonde dingen pak.

  Beantwoorden
 • Geertje wat zie je er goed uit! Het klinkt als een goed dieet wat je makkelijk kunt volhouden. Ik hoop voor je dat je de komende twee weken wat meer energie hebt, nu de EMDR trainingen op een wat lager pitje staan.

  Beantwoorden

Write a comment