Lifestyle

Zeg het met chocolade!

Nog een paar dagen en dan is het Valentijnsdag. Heb jij besloten het dit jaar over te slaan? Of moet je last-minute nog een cadeautje scoren en heb je geen idee wat? Je liefde verklaren in de vorm van chocolade is altijd een goed idee! En niet alleen met Valentijnsdag…

Ik kreeg een tijdje terug van de Chocoladechef de vraag of ik interesse had om een product te kiezen en te testen. Chocolade kiezen en testen, dat kon ik niet weerstaan. Alleen…ik zal het enigszins wel moeten weerstaan aangezien ik Giorgio graag een cadeautje wil geven. En zo bestelde ik een liefdevol lekkernij voor mijn man. Een stuk witte chocolade in de vorm van een hart met zijn twee grote liefdes er op bedrukt.

IMG_2697

De chocolade was in no time bij mij in huis en zat stevig verpakt in bubbeltjes plastic en piepschuim. Want niets is zo wreed als een gebroken hart voor Valentijnsdag. Het hart kwam onbeschadigd aan en ik kon aan de slag met foto’s maken, want opeten is niet aan mij dit keer. Ik kreeg het hart moeilijk haarscherp op de foto aangezien het én donker was buiten én de foto door de chocolade een beetje glom. Let dus niet teveel op mijn foto skills vandaag.

Witte chocolade is een grote zwak voor mijn man. En zijn twee dames ook, één keer knipperen met onze ogen en we krijgen alles voor elkaar (nee hoor, grapje. Of toch niet?). Met een heerlijke dikke plak chocolade slaan we dus twee vliegen in één klap. Mijn man is voorzien van zijn lekkernij en hij kan een hapje nemen uit twee van zijn favoriete vrouwen.

IMG_2715

Het hart is behoorlijk zwaar en dik wat voor genoeg snoep-uurtjes moet gaan zorgen.

IMG_2723

Hier wil je toch gelijk je tanden inzetten?

IMG_2727

Op de website van Chocoladechef vind je een groot assortiment aan chocolade en veel mogelijkheden om een logo of foto te laten bedrukken. Speciaal voor Valentijnsdag is er nu ook een speciale rubriek ‘voor haar’,  waar je een assortiment chocolade vindt die een vrouwenhart sneller laat kloppen. Tassen van chocolade, chocolade naaldhakken, een XXL doos truffelchocolade en voor de kraamvrouw chocoladeflikken met blauwe of roze muisjes. Een leuk alternatief voor beschuit met muisjes!
De webwinkel van Chocoladechef is redelijk nieuw en loopt graag voorop als het gaat om de nieuwste trends. Naast hele originele chocolade-items richt de Chocoladechef zich ook op duurzaamheid, ambachtelijk geproduceerde chocolade en ook is er een groot assortiment chocolade met stevia.

IMG_2732

En, heb ik je al hongerig gemaakt? Als je zo in het assortiment kijkt wat zou jij dan onmiddellijk willen bestellen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

samenwerkingDit artikel bevat een product welke is opgestuurd door een bedrijf.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Hihi ik heb hier een chocolade pump staan. Maar denk dat mijn man hem ook gewoon gaat opeten, grotendeels dan 😉

  Beantwoorden
 • Lekkerrrrrr!!! En een hele lieve foto van jou en Sarah <3

  Beantwoorden
 • Wat ongelofelijk schattig zeg!

  Beantwoorden
 • ??? dat word genieten. Dankjewel dushi.

  Beantwoorden
 • Heel leuk cadeau-idee! Jullie staan samen heel mooi en ondeugend op de foto ;-).

  Beantwoorden
 • Mjom mjom! En wat een leuke foto van jullie!

  Beantwoorden
 • Dat zal hij zeker lekker vinden! Wat een mooi hartje

  Beantwoorden

Write a comment