Interieur Lifestyle

Woonwensen die nu praktisch niet haalbaar zijn.

Dat kinderen je huis omtoveren tot een rommelhok is wel bekend, maar hier blijkt onze hond Pip ook een ster te zijn in het veranderen van ons interieur. Diverse meubels zijn aangekauwd, er ligt dagelijks een laag zand en haar op de vloer en ook onze bank is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Tegelijk zijn er zoveel woonwensen die hierdoor praktisch niet haalbaar zijn.

Nieuwe meubels

De meubels die er nu staan zijn inmiddels al heel wat jaren oud. Met het oog op een toekomst met kind en huisdier hebben we toen vooral voor goedkope meubels gekozen.
En daar ben ik op dit moment heel blij mee, want de televisiemeubel is aan beide kanten kaal gekloven door de hond, onze openhaard is op alle hoeken kaal en ook een hoek van de bank is aangevreten. Ach, je krijgt er zoveel voor terug…

Wat wij mooi zouden vinden? Industrieel trekt mij op dit moment heel erg aan, zoals meubels van staal. Aan de andere kant is het dan de uitdaging om alles goed bij elkaar te laten matchen.
Het televisiemeubel en dressoir worden waarschijnlijk van staal en onze Ikea salontafel zal worden ingeruild voor iets kleiners.

Een ding is duidelijk: dure meubels komen er bij ons niet in, simpelweg vanwege de tanden van Pip en Sarah haar creativiteit met verf en stiften.
Goedkope meubels
hoeven gelukkig niet slecht te zijn en al helemaal niet lelijk. Daarbij houden winkels met goedkope meubels ook de laatste trends in de gaten, waardoor je interieur altijd van deze tijd is.

 

Vloerkleed

Ik vind een vloerkleed in de woonkamer persoonlijk heel mooi. Het geeft letterlijk warmte aan je stukje huis en aangezien ik altijd koude voeten heb lijkt het mij heerlijk om een zachte stof onder mijn voeten te hebben.

Echter gaat een vloerkleed niet goed samen met al het zand en haren van Pip en de kruimels, druppels yoghurt en klodders verf van Sarah. Het zou zonde zijn om met zoveel ‘gevaar’ een mooi vloerkleed aan te schaffen.
Toch laat ik deze droom niet helemaal los. Zodra Sarah wat ouder is (en hopelijk wat netter is) en Pip niet meer zoveel sloopt in huis dan komt er zeker weten een vloerkleed.

Eenheid in accessoires

Nog een wens: eenheid in accessoires. Ik heb een zwak voor leuke prulletjes, maar tegelijk bezit ik geen talent in het combineren ervan. Onze inrichting is veel wit, zwart en grijs en de accessoires die ik daarbij heb uitgekozen fleuren de boel niet echt op. Er zit totaal geen logica of eenheid in.

Ik verwacht dat als we nieuwe meubels hebben (en hopelijk een heerlijk vloerkleed) er ook nieuwe accessoires komen. En dit keer vraag ik advies in de winkel voor wat betreft kleuren.
Ik wil namelijk wat meer accenten aanbrengen in het geheel, in plaats van altijd maar op safe te gaan met wit, zwart en grijs.

Wat zijn voor jou op dit moment onhaalbare woonwensen?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Een mooie inrichting in huis zit hem echt in de meubels, de prullaria komt dan vanzelf wel. Wij hebben gelijk geïnvesteerd in goede meubels, en nu met een jonge hond hebben we gelijk veel speeltjes gegeven waar ze op kan kauwen zodat de inrichting er niet aan gaat… We willen graag een nieuwe badkamer maar dat wordt nog een tijdje doorsparen… 😛

    Beantwoorden

Write a comment