Lifestyle Random

Woo Cares!

WOO staat voor Worlds Of Opportunities. Het merk dat zich inzet voor zowel mensen als kwalitatieve producten. In verschillende delen van de wereld krijgen mensen de kans om op een eerlijke manier producten te maken. Deze mannen en vrouwen maken geen deel uit van de ‘normale’ economie en kunnen dus heel goed eerlijk werk gebruiken. Maak kennis met de heerlijke geurkaarsen van WOO. Gemaakt door sterke mensen, voor sterke mensen.

woocares

 

woocaress

WOO laat mensen nader tot elkaar komen. Dit zijn personen die om wat voor reden dan ook niet deel uit kunnen maken van de ‘normale’ economie. Het merk richt zich op heerlijke geurende kaarsen in verschillende ontwerpen. De kaarsen zijn handgemaakt en bevatten bijenwas, gerecyclede flessen en hoge kwaliteit geuren. Maar het hoofdingrediënt is vooral heel veel liefde en passie.

De geurkaarsen zijn er in verschillende geuren en maten. Zo heb je Radiance, een geur met citrus, bloemen en musk.
Tranquility  is meer een bloemige en fruitige geur.  Treasure is kruidig en Oriëntaals. De geur Lime is er enkel in de grote variant en ruikt naar limoen.
Het mini-formaat heeft 25 branduren, het mediumformaat 50 uur en het largeformaat 100 uur.

 

WOO heeft een prachtige website én webshop. Het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen! In Amsterdam zit een Woo store en het kantoor zelf.

whooo

Bron

Kende jij het merk Woo al? En gebruik je wel eens ‘eerlijke’ geurkaarsen?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment