Lifestyle

Wishlist interieur 2015

Zodra het over een paar maanden wat kouder wordt vinden veel mensen het belangrijk dat het binnen in huis gezellig is. Ons huis is al een heel eind op weg om een knus plekje te worden, maar er ontbreken nog een aantal dingen die het nóg gezelliger kunnen maken. Ik deel je mijn wishlist voor dit jaar.

Nachtkastje Brusali (Ikea)

Er staan nu twee soort van nachtkastjes naast ons bed. Het zijn bijbehorende plankjes van Auping (een andere naam kan ik ze niet geven). Praktisch zijn ze zeker, maar gezellig absoluut niet. Graag wil ik strakke en frisse nachtkastjes naast het bed, zoals deze van de Ikea.

 

 

 

 

kast

Kekke behangetjes

De werkkamer waar de computer staat heeft een opfrisbeurt nodig, evenals de logeerkamer op zolder. Een leuk en stoer behang doet vaak al heel wat. Voor de logeerkamer is een frisse kleur altijd goed (eerste foto), voor de werkkamer heb ik liever een stoer behang met een rustige kleur (foto 2 en 3).

Foto 1

1

 

Foto 2

2

Foto 3

3

Kaptafel Hemnes (Ikea)

Dit wordt mijn eigen kerstcadeautje gok ik, als ik hem al niet daarvoor heb gekocht. Mijn make-up slingert fulltime op de eettafel in de keuken omdat ik in de badkamer geen daglicht heb. Ook ben ik niet zo wild van vlekken in het dekbed als ik op de slaapkamer mij opmaak. Er is al een mooi plaatsje op de werkkamer gereserveerd voor dit pareltje. Op die kamer heb ik goed licht en ruimte genoeg. Maar eerst gaan we deze kamer opknappen.

kaptafel

Eetkamerstoel Moorsel (Woonexpress)

Er staan vier lelijke, half doorgezakte stoelen rond bovengenoemde eettafel. Maar met dezelfde reden als hierboven, wachten we nog even met de aanschaf van stoelen. Dat moet je denk ik ook in één keer doen. Als er een nieuwe tafel komt, dan ook bijpassende stoelen. Maar wel stoelen waar je lang op kunt zitten voor uitgebreide maaltijden en lange spelletjes-avonden.

stoel

Eettafel Herwijnen (Woonexpress)

Er staat nu een eettafel in de keuken die wij ooit bij Ikea kochten toen we gingen samenwonen. Lelijk zwart, vol met krassen en deuken. Omdat Shiva nog wel eens wat beschadigt of vies maakt en Sarah straks haar stiften overal op gaat uitproberen, wachten we liever nog even met het kopen van een nieuwe eethoek. Maar als het zover is dan graag een robuuste grote tafel.

tafel

Sfeerhaard (merk onbekend)

Dit vind ik dus zo mooi. Strakke inbouwkachels tegen de muur. Een ideaal plekje hebben we al gevonden in de woonkamer, maar het blijft tot nu toe bij ideeën. Ooit zal er een kachel komen als Sarah wat ouder is en er geen gevaar meer bestaat dat zij zich brandt. Voor dit jaar gaat er dus geen kachel komen, toch staat hij op mijn wishlist (en hij zal er blijven staan tot er één in de kamer staat). Ik zie het al helemaal voor me; op een koude winterdag met zijn allen voor de kachel kerstcadeautjes uitpakken of warme chocolademelk drinken.

kachel

Dit is mijn woon-inspiratie wishlist voor dit jaar. Wat heb jij op je wishlist staan?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment