koken Lifestyle

Winnen: de lekkerste kruiden van Euroma!

Het liefst zou ik iedereen kennis willen laten maken met de kruiden van Euroma, omdat deze zo ontzettend veelzijdig zijn en de smaken zijn fantastisch. En dat zonder zout! Ik mag wel een van jullie blij maken met een cadeaupakket van Euroma met daarin vier toppers van melanges. Deze melanges zag je afgelopen week al voorbij komen in mijn recepten en nu kun jij ze ook proberen!

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket? Laat even een reactie achter onder dit artikel op de blog, op Facebook of op Instagram en laat weten dat je meedoet. Vergeet vooral niet om Euroma een like te geven want geloof mij…zij delen ook de lekkerste recepten.

De winactie sluit op dinsdag 25 september om 12 uur en daarna kies ik een winnaar die een mailtje van mij krijgt! Over de uitslag kan ik niet corresponderen.

En weet je wat…ik doe er zelf nog twee heerlijke potjes kruiden bij die echt hier in huis op nummer 1 staan. Veel succes met meedoen!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (141)

 • Hoi,
  Graag zou ik kans maken op het kruidenpakket!
  Met groet, Dianne

  Beantwoorden
  • Ah… dat is nog eens lekker.
   Ben dol op allerlei kruiden om heerlijk te kunnen koken, een smakelijke hobby van mij;)
   Euroma heeft heerlijke kruiden, perfect voor gerechten. Heel graag zou ik deze kruiden winnen.. ik ga er dan een grandioos gerecht mee bedenken en koken, en die met jou delen!

   Groeten Henry

   Beantwoorden
 • Dat zou echt fantastisch zijn om te winnen!
  Ideaal met een zoutarm dieet. Dit zou een leuke aanvulling zijn op mijn redelijk uitgebreide kruiden collectie. 😍

  Beantwoorden
 • Die kruiden zou ik graag winnen!
  Sinds een week of zes probeer ik in ons huishouden ook gezonder te koken.
  Minder calorieën, minder kant en klare producten, meer kruiden, minder zout.
  Inmiddels 5 kilo kwijt!
  Zou graag deze kruiden gebruiken om nog meer gezond lekkers te maken.

  Beantwoorden
 • Wat zien die kruiden er heerlijk uit. Ik doe graag mee! Ik ben heel benieuwd!

  Beantwoorden
 • Ik doe mee!! Euroma heeft een like erbij

  Beantwoorden
 • Ik gebruik deze kruiden altyd omdat ik nierpatiënt ben en dus absoluut geen zout mag en deze potjes zijn allemaal zonder zout en aangeraden door mijn nierarts en dietiste

  Beantwoorden
 • Heerlijk! Ik zou graag deze kruiden willen gebruiken!!

  Beantwoorden
 • Fan van je recepten zonder pakjes en zakjes, de Euroma recepten van de afgelopen week ook opgeslagen.
  Ken zelf alleen de Euroma kruidenboter mix die overigens heerlijk is.
  Heel erg benieuwd wat jullie nr. 1 kruiden zijn.
  Doe graag mee.

  Beantwoorden
 • Wat een geweldige winactie! Zou heel graag de kruiden willen winnen. Ben echt fan en gebruik ze heel veel!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie. Met deze kruiden kan ik misschien ook eens smaakvolle gerechten op tafel zetten. Ik volg je al een tijdje maar ben niet zo’n keukenprinses.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee met deze actie. Ik ben helemaal fan van je site. Superlekker gerechten. Ik koop geen pakjes meer. Kruiden gaan nu wel sneller dus doe graag mee

  Beantwoorden
 • Ik doe heel erg graag mee voor de kruiden van Euroma! Een paar keer per week passeren hier in de keuken de recepten van Lifesabout.nl en daarom zouden de kruiden van Euroma heel goed can pad komen in onze keuken!

  Beantwoorden
 • Oh ik doe heel graag mee.
  De Noorse keuken is zo beperkt qua smaak…..lees vooral heel veel zout!
  Met jou recepten kan ik tenminste zorgen dat we lekker en gezond eten.
  Ben nu dus zeer benieuwd naar deze kruiden!

  Beantwoorden
 • Dit is een hele leuke prijs, die ik dan ga delen met de buurvrouw om haar ook te stimuleren om jouw recepten te gaan gebruiken. Want ik vind ze heerlijk en hun het iedereen om ze te leren kennen.
  Groetjes Aafje

  Beantwoorden
 • Jaah ik doe graag mee! Binnenkort verhuizen we naar een huis met grote keuken en heb ik eindelijk genoeg ruimte om uitgebreid te koken zonder chaos op de keukentafel, dus ook ruimte zat om met de kruiden te experimenteren!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke kruiden zijn dit! Heb er al een aantal in mijn keuken staan maar deze nog niet. Kan niet wachten om ze uit te proberen in mijn recepten!

  Beantwoorden
 • Lijkt me heel leuk om dit te winnen en meer te gaan experimenteren met de kruiden. Zag er al heerlijk uit.

  Beantwoorden
 • Jaaaa zou heel graag mee doen! Via mijn moeder kwam ik op deze websites met deze leuke blogs! Sindsdien kook ik alleen nog maar met kruiden en doe niks meer met pakjes. Dus het zal zeker een leuke toevoeging zijn aan mijn kruidenkastje!

  Beantwoorden
 • Doe graag mee. Leuk om weer nieuwe kruiden te kunnen uitproberen. Groetjes Naomi

  Beantwoorden
 • Doe heeel graag mee. Ben al een trouw volgster van je. Ik vind het zo knap dat je al deze recepten uitdoktert, echt bewondering voor je. Ding heel graag mee naar de prijs. En jij succes met alle recepten die ongetwijfeld nog komen gaan 🙂

  Beantwoorden
 • Jaa maak ook graag een kans, bijna alle zakjes zijn het huis al uit. Dit pakket zal hier zeker voor zorgen dat we pakjes/zakjes vrij worden!

  Beantwoorden
 • Ja ik heb de kruiden zo wie zo nodig. Waarom? Omdat ik heel veel van je recepten maak. Bedankt Geertje voor al je meer dan 200 recepten. Ga zo door. Ik ben fan.

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee!!
  Ik ben sinds kort ook op deze manier aan het “spice’en” geslagen en bevalt tot nu toe goed…vervang graag m’n oude kruiden potjes voor deze van Euroma…

  Beantwoorden
 • Dat zou ik echt super vinden! Ikzelf heb 2x een tia gehad dus ik ben heel blij dat ik op deze manier, met jouw recepten, gezonder kan eten. En mijn man is ook blij want we hebben sinds ik met jouw recepten kook, alleen maar lekker gegeten! En ik beveel je ook aan bij mijn vriendinnen 😉

  Beantwoorden
 • Het water loopt me vaak in de mond bij je recepten, maar ik heb bijna nooit de kruiden in huis (behalve zout en peper, dan ;-)). Dus dit komt erg van pas, dus ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 • Ook ik maak graag kans op het kruidenpakket. Zo wordt koken zonder pakjes en zakjes veel aantrekkelijker!

  Beantwoorden
 • Heerlijke kruiden.

  Beantwoorden
 • Ow deze zou ik heel graag willen winnen, ik maak nu sinds een paar weken een weekplanning voor de boodschappen om onze kosten lager te kunnen krijgen ivm grote onvoorziene kosten. Dit werkt echt super, al veel recepten van de site kunnen gebruiken. De kruiden zouden een goede aanvulling zijn.

  Beantwoorden
 • Lijken me heerlijke kruiden. Kan ik wwer nieuwe ideeen opdoen

  Beantwoorden
 • Superleuke aktie! Ik heb al heel veel recepten van je geprobeerd en ze zijn allemaal even lekker!! Superduidelijke omschrijvingen erbij ook. Ga zo door! En ik zou dit graag willen winnen omdat het gewoon leuk is OM te winnen 😉

  Beantwoorden
 • Lijken me heerlijke kruiden. Kan ik weer nieuwe ideeen opdoen

  Beantwoorden
 • Heerlijke en ook nog eens makkelijke recepten! Ik ben een echt ‘kruidenvrouwtje’ geworden sinds ik de recepten hier volg. Ik doe dan ook graag mee aan de winactie van Euroma 🙂

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee met deze leuke en lekkere winactie, ben gek op deze kruiden 👍

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, omdat ik zo dom ben geweest om maar 1 blikje kruiden mee te nemen naar Australie. Wist niet dat ze zoutvrij waren. Absoluut een bonus aangezien ik geen zout gebruik in de keuken.

  Beantwoorden
 • Sinds mijn lief achteruit ging en zijn hartfalen zo ernstig werd dat hij nu 1 jaar op de wachtlijst staat voor een harttransplantatie kom ik op jouw website speurend naar recepten, en als stille lezer van de soms herkenbare blogs. Nog niet eerder gereageerd maar dit lijkt me leuk om te winnen als aanvulling op ons uitgebreide kruidenrek!

  Beantwoorden
 • Woaahhh maak super graag kans op dit pakket! Je recepten zijn geweldig en kook nu minstens 1x per week iets van je website!
  Groetjes Joyce

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee. Lekker koken voor mn moeder. Zij heeft een nieraandoening en daar is zoutarm ook heel belangrijk voor. En ik probeer vaker recepten van je uit (die ik vaker herhaal). Kan ik deze die je gemaakt hebt ook maken 😊.

  Beantwoorden
 • Ik maak heel graag kans op deze fijne prijs! Heb nu een pot kip kruiden zonder zout staan, echt heel fijne smaak volle kruiden

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, in de hoop dat ik nog meer kan experimenteren met het koken zonder pakjes en zakjes.

  Beantwoorden
 • Waaaauw!!! Wat een leuke actie!!! Wat zouden de potjes leuk staan mij mijn andere potjes. Ik ga hard duimen dat ik ze misschien wel win en veel nieuwe recepten kan gaan uitproberen.

  Beantwoorden
 • Deze zou ik graag willen winnen. Kook al even zonder zakjes en pakjes. Maar soms mis ik toch nog iets aan smaak. Dit lijkt mij een mooie kans om kennis te maken met de naar mijn idee heerlijke kruiden.

  Beantwoorden
 • Met een diagnose nierfalen moet nu het roer om met name wat zout betreft. Dit zou een fijne hulp daarbij zijn.

  Beantwoorden
 • Ohhh wanneer ik zou winnen zou ik een dolgelukkige kerel in huis hebben, lang leve de chimichurry!!

  Beantwoorden
 • Ja ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • Lijkt me heerlijk om deze kruiden te winnen, ik kook heel graag met kruiden en zonder pakjes of zakjes

  Beantwoorden
 • Deze zou ik graag willen winnen. Kook al even zonder zakjes en pakjes. Maar soms mis ik toch nog iets aan smaak. Dit lijkt mij een mooie kans om kennis te maken met de naar mijn idee heerlijke kruiden.

  Beantwoorden
 • Lijkt mij heerlijk om al jou gerechten (En meer!) Met deze kruiden te maken. Wil ze graag eens testen !!

  Wendy

  Beantwoorden
 • Oeh ik doe graag mee! Zag al die recepten van je met die kruidenmixen! Ik wil ze graag proberen 😀

  Beantwoorden
 • Hallo geertje! Wat ben ik toch blij met de receptideeen die je met ons deelt. Meestal zijn ze super goed toe te passen in mijn glutenvrije dieet. Dat is 1 van de redenen dat ik zonder zakjes en zooi eet! Vers en met heerlijke kruiden! Daarom wil ik graag meedoen met de winactie van euroma! Dan kunnen we nog meer experimenten in de keuken! Groet cora

  Beantwoorden
 • Ook ik maak graag kans op dat heerlijke kruidenpakket!

  Beantwoorden
 • Graag, zo blij dat ik weer mag koken na een herstel van nu al 4,5 week van een pittige buikoperatie! <3

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee! Heerlijk en een leuke winactie!

  Beantwoorden
 • Heel graag zou ik deze kruiden winnen. Ik volg je site al een tijdje en dan met name die ‘zonder zakjes en pakjes’ omdat ik als hartpatiënt gebonden ben aan een zoutarm dieet. Ik vind het leuk om nieuwe recepten te proberen, maar heb daar wel een recept bij nodig. Daar help jij me goed mee op weg, waarvoor mijn dank!

  Beantwoorden
 • Ik doe mee! Ik heb van de week de Portugese pittige kippenpoten geprobeerd, waren heerlijk!! Verder nog geen tijd gehad voor probeelsels.
  Maar ik wil de potjes van Euroma wel bij elkaar sparen, er zitten leuke nieuwe kruidenmixen bij!

  Beantwoorden
 • Euroma heeft een like erbij! Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • Superleuke winactie. Ik vind jouw recepten zonder pakjes en zakjes ook altijd erg leuk om te maken en super makkelijk. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met he blog. Groetjes, Jolanda

  Beantwoorden
 • Leuke actie! Ik heb van euroma de Scandinavische zalm kruiden staan, ook erg lekker. Maar ben erg benieuwd naar deze kruiden, dus ik waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 • Ja graag!!! Kan ik nog experimenteren met gerechten op het werk! Thuis kook ik nooit omdat elke dag vrijwillig kook op een ouderen afdeling. Win win situatie. Ik niet alleen eten en hun gezond eten zonder pakjes!

  Beantwoorden
 • Leuk, ik doe ook graag mee! 🙂

  Beantwoorden
 • Wij zijn hier groot fan van jouw recepten en dan kopen al die potjes van Euroma altijd goed van pas. Daar kun je nooit genoeg van hebben in de kruidenvoorraad.

  Beantwoorden
 • Europa volg ik al op fb, evenals jouw updates! Graag doe ik mee aan de actie!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee. Ik heb deze week net voor het eerst een potje kruiden van euroma gekocht om het spinazie racotta recept te maken. Helaas niet veel keus in onze super ben heel benieuwd naar alle varianten.

  Beantwoorden
  • Graag wil kans maken op deze kruiden. Dat is een mooie aanvulling in mijn kruidenmandje.

   Beantwoorden
 • Vanaf je eerste post over Euroma en het melden dat je een winpakket zou gaan verloten, hou ik je al in de gaten! Vooral de laatste die je gebruikte, de chimichurri kruiden, daar ga ik mijn hele gezin ontzettend blij mee maken! Dus ik maak graag een kansje! Nu maar duimen 😉

  Beantwoorden
 • O wat een heerlijke actie, ik doe heel erg graag mee! Zalige combi’s 🙂

  Beantwoorden
 • Oh wat een leuk en lekker verjaardagscadeau zou dat zijn, ik begin vast met duimen

  Beantwoorden
 • Super leuke actie! Je kan natuurlijk nooit genoeg kruiden hebben! Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • Ook ik maak graag kans op deze lekkere winactie. Zout komt er in mijn kookkunsten amper in. Misschien kan ik zo mijn overhalen om ook lekker zoutloos te gaan!!

  Beantwoorden
 • Leuk! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Leuk om te winnen!! Dan kan ik nog meer variëren in het koken zonder zout en met lekkere kruiden!

  Beantwoorden
 • Lifesabout spice up your life! Heerlijke kruiden hebben ze en nog heerlijke melanges. Graag zou ik hier mee in de keuken aan de slag gaan!

  Beantwoorden
 • Ik ben erg nieuwsgierig naar deze kruiden. Graag zou ik dan ook het pakketje willen winnen : -)

  Beantwoorden
 • Ik maak graag kans op deze kruiden. Heb er al meerdere van dit merk en het zijn echt top kruiden.
  Je recepten zijn super leuk en makkelijk te maken!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee! Ik kook sinds een tijdje zonder pakjes & zakjes en heb inspiratie gevonden in jouw lijst met recepten. Van Euroma heb ik een aantal kruidenpotjes staan (die met regelmaat gebruikt worden). Deze ontbreken nog in mijn keukenkastje, maar ze zouden zeer welkom zijn. Dan kan ik nog vaker experimenteren 🙂

  Beantwoorden
 • Ik wil ze graag winnen voor mijn man! Hij kookt altijd en hij verdient dit cadeau!!!

  Beantwoorden
 • Ja graag! Ik ben ook fan van Europa dus welkom hier 🙂

  Beantwoorden
 • Oooh lijkt me lekker, en aangezien ik heel vaak jouw recepten maak ze echt nodig 😉

  Beantwoorden
 • Mijn kruidenkastje is nog maar voor de helft gevuld… Dus dit zou geweldig zijn!!
  Ik probeer iedere week sowieso 1 nieuw recept van jou te maken. En ooit komt de dag dat alle (mierenneukers) gezinsleden ook smakelijk van alles mee-eten! <3

  Beantwoorden
 • Sinds ik weet, dat ik galstenen heb. Eet ik, bijna elke dag van de week. Wel een recept van deze site. Het bevalt mijn man en mij zeer goed. Graag zou ik mee willen doen aan deze actie.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie!

  Ik doe mee namens ons gezinnetje. Wij houden van lekker gevarieerd eten zonder toevoegingen die niet goed voor ons zijn! Met deze kruiden geven we onze soms saaie gerechtjes wat mee smaak. En voor papa en mama wat meer pit met de chilivlokken. Zie dat je ook kruiden in de risotto gebruikt dat lijkt me wat voor de kids van 5 en 3 👦🏼👧🏼 Hoop dat we winnen 👩🏼‍🍳en jij bedankt voor je leuke inspiratie altijd!!!!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke win actie! Ik doe erg graag mee.
  In mijn eigen huis kan ik de voorraad van mijn kruiden nog wel uitbreiden 😊

  Beantwoorden
 • het is altijd leuk om weer eens een ander kruidenmengsel te proberen. ik gebruik graag kruiden en specerijen omdat ik zo weinig mogelijk zout (en/of suiker) moet/mag gebruiken

  Beantwoorden
 • Hallo Geertje, wat een leuke actie. Ik ging graag mee naar het pakket. Mijn vriend kookt meestal, gun het hem dit makkelijker en lekkere te maken.

  Beantwoorden
 • Wat een toffe winactie! Ik ben een stille lezer, maar hierop wil ik graag reageren! Ik ben dol op jouw recepten zonder pakjes & zakjes, en zou deze kruidenmixen daar heel goed bij kunnen gebruiken!

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee.

  Beantwoorden
 • Jaaaa! Ik doe graag mee, lijkt me een heerlijke aanvulling op m’n kruidenvoorraad

  Beantwoorden
 • Jaaaaa super graag!! Onze kleine gaat binnenkort met ons meeeten voor het eerst, dus dan ga ik zonder zout koken. Ik denk dat het voor haar ook goed is om gelijk al aan al deze smaken te wennen. Wij houden van kruiden thuis namelijk!

  Beantwoorden
 • Hoi,

  Ik lees altijd met plezier je blogs en recepten. Gebruik er veel van sinds ik een jaar geleden moest starten met zoutarm eten. En euromakruiden zijn fijn zoutloos. Ik zou er graag meer varianten van hebben

  Beantwoorden
 • Ik ben erg benieuwd naar de kruiden die bij jou favoriet zijn. Maar ook naar het pakket! Hier verschilt het heel erg. Sowieso de paprika, masala kerrie, chili enz. Maar op dit moment ook helemaal fan van de Ras el hanout kruiden van Jonnie Boer.

  Beantwoorden
 • Ik heb zelf al de Johnny boer kruiden maar de andere 3 ken ik niet terwijl ik toch al een aardige voorraad aan kruiden heb aangezien ik suikervrij moet eten dus graag probeer ik de andere 3 kruiden ook nog zodat ik nog meer motivatie krijg om het suikervrij eten weer goed op te pakken na mijn zwangerschap

  Beantwoorden
 • Heerlijke kruiden!! Zeker de Portogeese kipkruiden, het citroenpeper.
  Ik wil graag meedoen aan deze winactie… fingers crossed…

  Beantwoorden
 • Lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • JAAAAAA! Ik maak heel graag kans op deze geweldige set <3

  Beantwoorden
 • Graag doe ik mee aan deze win actie. Ivm hoge bloeddruk en cholestorol moest ik minder zout en minder vet gaan eten. Dus ben ik op zoek naar lekkere kruiden om te gebruiken voor nieuwe recepten, want de oude vertrouwde pakjes en zakjes wil ik nu zo veel mogelijk vermijden. Da’s een hele zoektocht en alle hulp hierbij kan ik gebruiken 😊

  Beantwoorden
 • Omdat je nooit te veel soorten kruiden in huis kunt hebben doe ik mee 🙈
  X

  Beantwoorden
 • Ohhhh deze kan ik gewoon NIET aan me voorbij laten gaan! Euroma kruiden zijn gewoon “the best” en ik heb er al aardig wat in de kast staan waaronder een aantal uit de Jonnie Boer collectie. Sinds ik mijn slowcooker een twee jaar geleden aanschafte (ahum ondertussen al uitgebreid met een 2e slowcooker 😉 ) is mijn kruiden voorraad alleen maar gegroeid. Heerlijk gewoon! Deze op je foto heb ik allemaal nog niet en ze zien er zo al heerlijk uit. Waag graag een kansje, zo kan ik nog meer gaan experimenteren met heerlijke kruiden/smaken!!

  Beantwoorden
 • Ik zou heel graag het kruidenpakket willen winnen. Veel van je recepten heb ik al gemaakt. Ook de Euroma recepten ga ik proberen.

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje

  Heel graag zou ik mee willen doen om die heerlijke kruidens te winnen
  Vind het heerlijk om te koken
  En ook voor andere
  En vooral om veel en verschillende kruidens te gebruiken

  Xxx

  Beantwoorden
 • Mijn derde poging. Mijn commentaar wordt niet geplaatst??? Toch zou ik heel graag het kruidenpakket winnen. Ik heb al veel van je “zonder pakjes en zakjes” recepten gemaakt. De Euroma recepten wil ik ook graag proberen.

  Beantwoorden
  • Ik moet de nieuwe reageerders altijd even handmatig goedkeuren, vandaar!

   Beantwoorden
 • Ook ik zou graag mee willen loten om de kruiden te winnen wie denk ik, liefs

  Beantwoorden
 • Wat een geweldig leuke actie! Ben gek op het gebruik van kruiden en nog heel benieuwd naar deze!

  Beantwoorden
 • Mijn gezin smullen telkens weer van jou heerlijke recepten. Lijkt me een mooie gelegenheid om deze kruiden ook toe te gaan passen.

  Kuss

  Beantwoorden
 • Mijn kruidenvoorraad groeit gestaag sinds ik bewuster eet. Deze kruiden lijken me ook heerlijk! Ik ga meteen eens kijken bij euroma. Goeie tip!

  Beantwoorden
 • Graag wil ik dit pakketje winnen!
  Met het zelf mengen van kruiden ben ik wel wat creatiever geworden in de keuken. Maar met deze mixen zal het nog meer feest worden. Dan wil ik ook wat meer de grenzen van de eet-comfortzone van de andere gezinsleden gaat opzoeken!! Ik ben de saaie aardappel zat!

  Beantwoorden
 • Ja, heel graag…. Zo welkom hier. Met 2 overgevoelige kindjes met allerlei voedselintoleranties is de zin om lekker te koken ver te zoeken. Ik ben momenteel aan het experimenteren met verschillende recepten van jou om die zin in koken weer terug te krijgen. Deze kruiden lijken me een hele mooie aanvulling om weer wat te kunnen uitproberen!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, hou van de kruiden van euroma maar deze ken ik nog niet.

  Beantwoorden
 • Ik waag ook een kansje. Al doen er wel ontzettend veel mee dus de kans is klein. Maar lijkt me super om te proberen!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke recepten heb je weer gemaakt. Door de euroma kruiden worden ze extra lekker, daarom zou ik ze ook graag in de keuken willen hebben. Dan ga ik al je recepten uitproberen.

  Beantwoorden
 • Jaaaaa.. wat een leuke winactie. Al een tijdje bezig om gezondere keuzes te maken w.b.t. eten. Dit zou een super toevoeging zijn.

  Beantwoorden
 • Ivm mijn hartinfarct moest ik zout loos gaan eten nou dat is gelukt dank zei de top site Lifesabout.nl.

  Mijn gehele geniet ervan vooral deze kruiden mooie uitkomst.

  Zonder kruiden ben je nergens in de keuken.

  Beantwoorden
 • Ja graag deze kruiden nog niet gekocht. Zag ze al wel voorbij komen in u recepten. Bijna dagelijks maak ik recepten van u site. Heerlijk. Fijn zonder pakjes en zakjes waar vaak gluten in zitten verwerkt die ik niet mag. Leuke actie

  Beantwoorden
 • Sinds kort ben ik wat meer aan het experimenteren met koken. En al veel verrassende dingen gemaakt al zeg ik het zelf. Deze kruiden zou ik er graag bij proberen, ben benieuwd! Helemaal omdat ze zonder zout zijn want dat probeer ik zo veel mogelijk te mijden.

  Beantwoorden
 • ik doe mee om de kruiden van Euroma te winnen 😀

  Beantwoorden
 • Leuk! Ik zou de kruiden graag winnen 😁

  Beantwoorden
 • Ik begin net in het kookwereldje en zou graag kennis willen maken met recepten zonders pakjes en zakjes! Ik waag een gokje voor deze kruiden! Heerlijk om nieuwe recepten mee te maken en te ontdekken!
  Liefs, Henrike

  Beantwoorden
 • Hoi, dit zou een super aanvulling zijn in onze kruidenkast. Mijn vriend kookt vooral dus ik zou hem hier graag mee willen verrassen als dank!

  Beantwoorden
 • Wat fijn!!!
  De chimichurri kruiden ben ik vooral erg benieuwd naar. Al tijden kook ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes, en dat bevalt me geweldig, maar met de chimichurri sjoemel ik soms nog een beetje 😮

  Beantwoorden
 • Zou het graag willen winnen. Hierdoor kan ik nog meer lekkere gerechten maken. Ik kan niet tegen smaakversterkers. Moet hierdoor heel vaak de etiketten lezen. Nou worden vaak de e-nummers weer in verschillende namen veranderd. Heel vervelend. Sinds kort deze site gevonden. Ben er erg blij mee.
  Groetjes Loes

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie!! Iedereen succes met meedoen en ik duim ook voor mezelf. We zijn helemaal op de gezonde toer en iedereen in mijn familie en op mijn werk stuur ik altijd de link van je site met de recepten. Superlekker!!!

  Beantwoorden
 • Sinds een paar maanden gebruik ik Euroma kruiden, vooral de melanges van Jonnie Boer.
  Ze zijn heerlijk van smaak en bijna allemaal zonder zout.
  Ik zou het leuk vinden om een pakketje kruiden te winnen, daar ia altijd plaats voor in mijn keuken!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee! Door geen pakjes en zakjes en zakjes te gebruiken, gaan de kruiden hard.

  Beantwoorden
 • Doe graag mee. ♥️

  Beantwoorden
 • Ik ontdekte net deze site e n ben erg nieuwsgierig naar de kruiden!

  Beantwoorden
 • Ik loot help erg graag mee! Goede kruidenmengsels zijn zo fijn in de keuken!

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee, kook namelijk vaak je recepten 😋

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Dat is nu een smakelijke actie! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • […] even om mee te doen! En het is een enorm succes, want er doen al meer dan 300 mensen mee. Bizar! Hier kun je meedoen, […]

  Beantwoorden
 • Heel heel graag! Ga ik direct de aubergine ananas gerecht maken🍍

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee!
  Zeker voor onze kleine meid, wil ik graag gezonder en zoutlozer koken maar uiteraard wel met smaak ♡

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie 🙂 ik zou graag willen winnen. Heerlijke kruiden van Euroma. Ik gebruik nu de Thaise wok en Amerikaanse hamburger kruiden, ook heel lekker.

  Beantwoorden
 • Jaaa super leuke actie!! Je recepten zijn hier ook zeer geliefd:) dus ik doe graag mee!! Wie weet..

  Beantwoorden
 • Ik doe ook graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Ohh wat lekker zeg! Ik ben gek op koken en doe zeker mee! 🙂

  Beantwoorden
 • Hallo Geertje ,bij toeval op jouw blog terecht gekomen, nadat ik een recept van je op Pinterest tegenkwam, ik blijf je volgen want wat heb je veel en lekkere recepten , zonder pakjes en zakjes want daar houd ik van. Graag waag ik een gokje voor je winactie van de kruidenmixen van Euroma.

  Beantwoorden
 • Ik zou ze heel graag willen winnen!

  Beantwoorden
 • Oh dat wordt heerlijk koken voor ons kleine mannetje van 1! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden

Write a comment