Lifestyle

Winnaars hangstoel of hangmat.

Ruim vier uur geleden is de winactie gesloten, waarbij je een hangstoel of hangmat naar keuze kon winnen. Zojuist heb ik met een random namepicker twee namen gekozen en zij mogen een heerlijke hangstoel of hangmat naar keuze uitzoeken en alvast dromen over een plekje in de zon! Heb jij gewonnen?

De random namepicker koos Angela (mama met passie) en Greta Karina uit als winnaars. Er komt een mailtje jullie kant op, van harte gefeliciteerd!

En iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en voor alle zonnige reacties!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

Write a comment