Lifestyle Mama

*Winactie* Zie ik jou bij het Sinterklaasfeest en meezingconcert met Romy Monteiro?

Ik ben dol op december. Op sinterklaas en Kerst. Helemaal nu Sarah steeds meer meekrijgt van sinterklaas en Kerst! Op zondag 25 november zijn wij aanwezig tijdens het meezingconcert in Utrecht. Romy Monteiro zal de leukste sinterklaasliedjes zingen en jij kan daar bij zijn!

Het sinterklaasmeezingboek

Het sinterklaasmeezingboek (leuk woord voor Scrabble) verschijnt dit jaar voor de vierde keer. Unilever en Etos hebben het tot een jaarlijkse traditie uit laten groeien! In het meezingboek staan de teksten van bekende en nieuwe sinterklaasliedjes, vergezeld van een vrolijke illustratie. Niemand minder dan Romy Monteiro zong dit jaar het boek in.
De liedjes uit het boek kunnen hier worden beluisterd en ook op Spotify kun je meezingen. Nog leuker: er staan sing-a-long versies op Youtube waar ouders en leraren op scholen met de kinderen mee kunnen zingen.

Met meer dan 150 kinderen zingen

Maar dat is niet alles…25 november vindt er een meezingconcert plaats in theater Kikker in Utrecht waar meer dan 150 kinderen kunnen genieten van de liedjes van Romy Monteiro.
Het sinterklaasmeezingboek is vanaf 19 november tot en met 2 december bij alle Etos filialen verkrijgbaar bij aankoop van actieproducten van onder andere Dove, Andrélon, Rexona, Axe en Zwitsal.

Zie ik jou 25 november?

Ik mag drie keer 2 kaarten weggeven om bij het meezingconcert te zijn op 25 november in Utrecht! Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder deze post of onder de post op social media. Zorg dat ik je kan bereiken en vul bij het reageren op de website een geldig emailadres in. Deze winactie loopt tot en met zondag 18 november om 12.00. Daarna kies ik drie winnaars uit!

Zie ik jou de 25e?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Wat leuk voor mijn dochter van bijna 3, die het liefst voor de spiegel staat te zingen. Nu haar zusje net is geboren kan ze wel wat quality-time gebruiken. Even volledig alle aandacht voor de oudste. Heeft ze verdiend.

  Beantwoorden
 • Wat een ontzettend leuke acties!! Eerst lekker meebrullen met m’n zoontje en daarna een heerlijke maaltijd van jou site. Een leukere dag kun je niet hebben toch?

  Beantwoorden
 • Wauw! Ik weet een heel lief jongetje van 4 jaar die dit onwijs gaaf zou vinden! Dus aan deze gave actie doen wij graag mee! Duimen maar!

  Beantwoorden
 • Jaaaaaaaaa, dat zou mijn kleine jongen van bijna 4 geweldig vinden……! Die zal zijn ogen uit kijken daar 😊
  Lets hope 😊

  Beantwoorden
 • Leuk met mijn kids van 5 en 3 die al dagen uit volle borst voor de Sint aan het zingen zijn!

  Beantwoorden
 • Ja leuk! Met mijn nichtje die dit jaar het voor het eerst echt bewust meemaakt!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie! Ik doe hier graag aan mee voor mijn kids van drie en vijf.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee met deze actie voor mijn kids van drie en vijf.

  Ps. Ik zie mijn reactie niet dus ik probeer het nog een keer. Hopelijk staan er straks niet twee reacties van mij 😉

  Beantwoorden

Write a comment