Lifestyle

*Winactie* Maak je barbecue compleet met Rosti Mepal!

Heerlijk toch die paar zomerse dagen na al die grijze en koude weken? Buiten ruik ik om mij heen steeds een barbecue en dat zorgt bij mij in ieder geval voor een perfect zomergevoel. Rosti Mepal maakt het barbecueën nog net even wat leuker en makkelijker. En Lifesabout.nl hopelijk ook, want ik mag mooie spullen van Rosti Mepal gaan weggeven!

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Rosti Mepal staat deze zomer ook weer garant voor een vrolijk gedekte tafel tijdens de barbecue of een heerlijke maaltijd buiten. Stevige waterkannen, mooie ijzersterke borden, kruidenpotjes, bestek en schaaltjes sieren het assortiment. Ik mag aan één persoon drie producten weggeven uit dit assortiment, namelijk een kruidenpotje, bestekset en een prachtig schaaltje. Bekijk ze allemaal maar even:

Het kruidenpotje (exclusief kruiden) is ideaal om je verse kruiden in te zetten en te laten groeien. Leuk om op tafel te zetten tijdens het eten, zodat je gasten zelf hun verse kruiden kunnen plukken! Maar ook na de barbecue zorgt dit potje voor gebruiksgemak van verse kruiden. Het materiaal is zoals altijd stevig en duurzaam.

Het schaaltje is multifunctioneel en je kunt er van alles in doen. Een salade, vers fruit, zuivel, nootjes, kruiden….noem het maar op! De kleur is vrolijk en tijdloos.

Dan het besteksetje, met dezelfde vrolijke kleur als het schaaltje. Eveneens duurzaam en ook ideaal voor op vakantie! bbq1

Ik mag dus één iemand blij maken met deze drie leuke en zomerse producten van Rosti Mepal! Wat moet je doen?

bbt

 • Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig email adres. Geef aan dat je mee wil doen en vertel daarbij welk gerecht onmisbaar is bij een barbecue!
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De winactie is alleen voor lezers uit Nederland.
 • Deze winactie loopt tot en met maandag 22 augustus om 12.00.

Succes allemaal!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (15)

 • Wat leuk 😀 Ik ben gek op barbecue 😉 met scouting doen we het vrij veel.
  Iets wat ik onmisbaar vind is stukken meloen, lekker licht voor tussen het vlees bakken door, maar dat is natuurlijk niet echt een gerecht. Afgelopen weekend was er ook ontzettend lekkere hartige taart met avocado, roomkaas en spekjes, daar wil ik het recept van opzoeken. Dat is namelijk iets wat echt onmisbaar is als je niet teveel alleen vlees wilt eten, het is lekker en zorgt voor een hoop extra vitamines. Zeker als je in een periode als dit veel barbecuet is dat enorm fijn.

  Beantwoorden
 • Oeh, hier doe ik graag aan mee! Voor mij is saté onmisbaar bij de BBQ. En dan het liefst op zn Indonesisch gemarineerd met een Indonesisch pindasausje!

  Beantwoorden
 • Love BBQ! Ik doe mee

  Beantwoorden
 • I ♡ Rösti
  I ♡ BBQ

  Heerlijke ananas gemengd met honing en tijm. Nachtje in de koelkast. Heeeeeerlijk voor naast het vlees en gezond! (Honing wel met mate gebruiken 😉 of algarve gebruiken! )

  Eet smakelijk!

  Beantwoorden
  • Rosti natuurlijk 😉
   Rösti is ook erg lekker 😉

   Beantwoorden
 • Wauw wat een leuke acties!
  Wat bij ons onmisbaar is zijn onze eigen gemaakte saté stokjes met saté saus!

  En natuurlijk ons kleine mannetje want hij is dol op bbqen en vraagt meerdere keren per week of we bbq vlees gaan doen hihi

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, onmisbaar bij een BBQ is toch wel een lekkere salade of stukjes fruit zoals meloen en aardbeien! Ik vind dat altijd erg lekker erbij.

  Beantwoorden
 • Ik wil meedoen!

  Onmisbaar voor een bbq; vrienden, muziek en heerlijk eten. Doe er ook altijd salades bij ( pasta bijvoorbeeld ) en na afloop natuurlijk ook een toetje?

  Beantwoorden
 • Ik wil graag meedoen. Onmisbaar is mijn zelfgemaakte satesaus die altijd helemaal opgaat.

  Beantwoorden
 • Leuke actie! Ik doe graag mee! Bij een bbq hoort voor mij een frisse salade met mozzarella en tomaat en natuurlijk goed, biologisch, vlees! Love it!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Voor mij is een barbecue niet compleet zonder zelfgemaakte shashlick en Indische pindasaus. Qua groente vind ik witte koolsalade met ananas altijd erg lekker.

  Beantwoorden
 • Oh, wat een leuke winactie. Onmisbaar is wat mij betreft helemaal niets. Oke, vlees, salade en sausjes horen er echt bij, maar dat is vrij algemeen. Ik vind trouwens speklappen wel erg lekker. Normaal gesproken eet ik (bijna) geen varkensvlees maar bij barbecue maak ik een uitzondering.

  Beantwoorden
 • […] kunt deze items winnen voor een perfecte barbecue! Een kruidenpotje, schaaltje en bestekset. Klik hier om mee te […]

  Beantwoorden
 • Ahh super leuk! Ik zou ook graag een kansje willen wagen.

  Naast al het vlees bij een bbq, is de ´mexiaanse straatsalade´ mijn favoriet.
  Bedacht door de bekende kok Jamie Oliver, wie kent hem niet?!
  Heerlijk, gezond, simpel en snel.
  Door de witte/rode kool, radijsjes en wortels is het een groot kleurenspel.
  Limoensap en Mexicaanse kruiden maken het helemaal af.
  Bij ons bij de bbw, gaat iedereen er als een speer op af.

  Beantwoorden

Write a comment