Lifestyle

Winnaars Vichy verwen momentje!

Wat een enthousiast ontvangen actie! Er hebben ruim 100 mensen meegedaan (vrouwen én mannen) met de winactie om een heerlijk pakket met maskers te winnen. Ik heb de computer tien namen laten kiezen en die lees je hieronder. Benieuwd of jij één van de tien gelukkigen bent?

IMG_5362

Gefeliciteerd met een heerlijk pakket met de nieuwste maskers van Vichy!

  1. Cindy Stoop
  2. Yasmin Baakman
  3. Isabel van de Vuurst
  4. Maartje Kuperus
  5. Monique Bronsema
  6. Anita van der Tuuk
  7. Debbie Verwaal
  8. Sandra Valkenburg
  9. Hanneke van Bakel
  10. Melissa Grootvelt

Ik stuur jullie een mailtje om je te vragen naar je adres, zodat Vichy kan zorgen dat de pakketten bij jullie komen. Alvast heel veel plezier en geniet ervan! Iedereen bedankt voor het meedoen en mocht je niet gewonnen hebben, volgende week komt er een hele leuke winactie op de blog met heerlijke spullen die ik uit Frankrijk heb meegenomen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment