Random

Wie (bijna) jarig is trakteert! *Winactie*

Volgende week mag ik 30 kaarsjes uitblazen. Vaak hoor je een diepe zucht en een heftig protest, maar ik ben zo blij dat ik dertig mág worden! Wie jarig is trakteert. Lees snel verder om erachter te komen wat en hoe je kunt winnen!

win2

Ik heb een pakketje ‘Geluk’ bij elkaar geshopt die ik graag aan één van de lezers geef. Ik ben dankbaar en zo blij dat mensen de moeite nemen om een kijkje te nemen op mijn blog, om te lezen, mee te denken en te reageren. Ik ben geen slijmbal, ik voel mij echt bevoorrecht dat ik hele lieve en trouwe lezers heb. En wat is nou leuker om te trakteren op je verjaardag?!

Daarom een cadeautje van mij aan jullie met daarin:

win

 1. Twee notitieboekjes
 2. Een ‘Happy’ magic towel
 3. Een heerlijk Peel-off gezichtsmasker
 4. Een zeephanger
 5. Een setje Refreshing white tea (scrub, shower gel en bodylotion)
 6. Een mandje in de kleur taupe

Het enige wat je hoeft te voor woensdag 10 juni is:

 • Hieronder in een reactie laten weten welk artikel je tot nu toe het leukste of het beste vond of je het meest geraakt heeft en waarom. Laat een geldig emailadres achter zodat ik je kan mailen als jij gewonnen hebt.
 • Volg je mij al op Twitter, Instagram en Facebook? Om een extra kansje te maken: volg mij op één van deze social media kanalen.

Degene die wint krijgt op 10 juni in de avond bericht.

That’s it! Succes!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (21)

 • We may don’t have it all together but together we have it al (ik geloof dat het artikel zo heette) vond ik een van je mooiste artikelen als ik echt moet kiezen. Ik vind al je artikelen waarin je zo positief bent erg mooi om te lezen maar de reden dat ik voor deze heb gekozen is het feit dat je aan de ene kant intens verdrietig overkomt omdat je geen keukentafel vol kinderen zal hebben maar aan de andere kant kom je ook heel dankbaar over dat je nu mama bent van een geweldige dochter en je zal genieten van elke minuut ook al gaat het lichamelijk niet altijd zoals je zou willen.

  Beantwoorden
 • Het artikel dat mij het meeste raakte is dat over de periode die je van je pasgeboren dochter moest missen omdat je zelf aan het vechten was voor je leven. Na zoiets is elk moment, elke mooie foto een geschenk van het leven.

  Beantwoorden
 • 🙂 alvast gefeliciteerd! Het artikel dat mij het meeste raakte was: https://lifesabout.nl/mama-mijn-verhaal/
  het bracht wat inzicht in wat een vriendin gevoeld moet hebben toen zij via een spoedkeizersnede moeder moest worden en de vooral mentale nasleep hiervan…
  (ik volg je op instagram onder liesvan88)

  Beantwoorden
 • Sinds een klein jaar hier ook een kink in de ‘gezonde’ kabel! Ik vind eigenlijk de meest van jouw artikelen prettig om te lezen omdat we qua relativeringsvermogen op dezelfde lijn zitten! Dat bemoedigd, sterkt en motiveert om niet in zak en as te gaan zitten!
  Een fijne verjaardag alvast en weet je… 30+ is nog leuker!!!

  Groetjesssss

  Beantwoorden
 • Ik weet niet meer hoe het artikel heette, maar weet nog heel goed waar hij over ging. Je had toen een gesprek gehad met de cardioloog. Tijdens dit gesprek kreeg je klote nieuws te verwerken. Je zou niet meer zwanger mogen raken en Sarah zou dus nooit een broertje of zusje krijgen. Dit greep mij ontzettend aan. Ik heb zelf een dochter van dezelfde leeftijd (zoals je waarschijnlijk wel weet haha) en probeerde me voor te stellen hoe het zou zijn/voelen om zelf dat te horen te krijgen. Ik werd ontzettend emotioneel tijdens het lezen van deze blog. Je had het ook ontzettend mooi verwoord. Je bent heel open en eerlijk over dit soort dingen en dat vind ik heel erg dapper! Maar gelukkig heb je wel mooie en lieve Sarah! Is volgens mij een heerlijk kind! Heel bijzonder dat zij er is. En dat jij er natuurlijk nog bent is ook een wonder! Geniet lekker van elkaar, liefs Shelley

  Beantwoorden
 • Hey Geertje! Alvast gefeliciteerd! Ik vind het altijd erg leuk om je blog te lezen maar heb soms ook je artikelen gelezen met een brok in mijn keel. Vooral het artikel over de moeizame hechting mer Sarah vond ik erg heftig. Daar staan artsen en verpleegkundigen niet altijd bij stil. Zelf ben ik ook verpleegkundige en ik probeer dit wel mee te nemen in mijn werk. Ook ik heb zelf ervaren hoe het is het eerste uur zonder mijn kindje ivm een OK. Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om zo lang zonder je kindje te zijn. Liefs Susanne

  Beantwoorden
 • Alvast van harte gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 • Ik ga heel eerlijk zijn en aangeven dat ik niet ALLE artikelen lees. Maar de artikelen over je lieve dochtertje en vooral ook in de tijd van de bevalling en er na.. Ja die raken me telkens weer!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd, alvast!
  De reden dat ik bij je blog kwam, en ben blijven komen, zijn vooral de artikelen over het chronisch ziek zijn in combinatie met moeder worden/zijn. Ik vind het moeilijk om er 1 artikel uit te kiezen, omdat ik in veel artikelen herkenning vind, ook al is de situatie anders. Moet ik echt kiezen?? 😉

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje, alvast van harte gefeliciteerd met je 30ste verjaardag.
  Ik kan eigenlijk niet kiezen voor een bepaald blog. Ik vind ze allemaal bijzonder en leuk om te lezen.. Het meeste indrukwekkend vind ik de blogs waarin je open en eerlijk over jezelf vertelt. De blogs over je dagelijks leven vind ik leuk en soms heel herkenbaar.

  Beantwoorden
 • Beste Geertje,
  Eerst alvast een heel gelukkige verjaardag deze week!
  Ik volg je blog nu al een tijdje en was onlangs vooral geraakt door je blog van 5 mei “Het zal mij niet overkomen”. De manier waarop je hierin over je ziekte en lichamelijke beperkingen én mogelijkheden schrijft, heeft me diep geraakt. Omdat je het zo treffend kan beschrijven en ik me er heel erg in herken. Ik leef ook al vele jaren met gezondheidsproblemen en heb hiermee leren leven en er mijn weg in gevonden. Natuurlijk is dit met ups en downs gegaan en gaat het aanvaarden nu nog steeds niet elke dag even vlot. Je beschrijving van de hoofdweg en de eenrichtingsstraat versus de zijweg met drempels en dergelijke, vind ik een enorm sterk beeld en geeft goed aan de buitenwereld weer dat het leven niet altijd zo evident is. Het feit dat je de drempels zowel negatief als positief benadert, daar volg ik je volledig in. Dankzij die drempels zijn we inderdaad gedwongen om tijd te nemen voor de kleine, rustige, eenvoudige dingen / momenten in het leven en worden die kleine, rustige, eenvoudige dingen / momenten net heel erg mooi en bijzonder en moeten we ze koesteren. Ik heb jouw stukje ook aan mijn vriend laten lezen en ook hij was onder de indruk en voelde precies aan wat je bedoelde omdat hij mijn levenswandel hierin ook herkende.
  Nog veel blogplezier en hopelijk krijg je een leuk feestje deze week!
  Groetjes

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje,

  De blog die mij het meest heeft geraakt is het verhaal over ‘Mama kan niet ziek zijn’. Zelf heb ik namelijk een chronische aandoening; een hyperactief evenwichtsorgaan. Mijn hoofd krijgt te snel een signaal dat de wereld om me heen draait, vooral bij moeheid, drukte, stress en de tijd vd maand. Dat gaat gepaard met duizelingen en bloeddruk schommelingen. Ik herken sommige ‘angsten’ die je beschrijft. Zo’n aanval krijg ik liever niet als ik alleen met mijn meisje ben. Gelukkig krijg ik altijd op tijd een signaal dat het staat te gebeuren, waardoor ik altijd net genoeg tijd heb om naar mijn moeder te gaan. Die zorgt dan voor ons. Gelukkig heb ik er geleerd mee om te gaan. Ik heb er nu controle over. Dus ik herken (zij het deels) je verhaal.
  Hele fijne ‘big thirty’ verjaardag! Een mijlpaal 🙂

  Beantwoorden
 • Het artikel dat mij echt geraakt heeft is: ‘ mama kan niet ziek zijn’. Ik vind het zo mooi hoe je verteld over je dochter Sarah, en hoe je overal mee om gaat. Alvast gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne dag morgen!

  Beantwoorden
 • Hoi geertje,
  Alvast van harte gefeliciteerd! Ik vind het heel leuk om je blog te lezen. De stukjes over Sarah heel herkenbaar en als ik niet weet wat ik ga koken spiek ik even tussen je recepten of er nog wat voor me bijstaat. Heel veel plezier nog met bloggen en een hele fijne verjaardag!

  Beantwoorden
 • Alles wat je schrijft raakt me….
  Word er stil van en soms kippenvel! Hoe positief jij er in staat! Ook al is het zeker niet makkelijk voor je!
  Ik wens je een gezellige onvergetelijke verjaardag toe!
  Ik hoop dat er nog meer verhalen mogen volgen! Maar dan goede als je begrijpt wat ik bedoel!
  Diep respect voor je

  Beantwoorden

Write a comment