Lifestyle

Wereldkaarten kunnen ook heel mooi en origineel zijn! +Winactie (GESLOTEN)

Het is lang geleden dat ik een wereldkaart voor mij had liggen. Op de middelbare school had ik regelmatig een atlas voor mijn neus, maar eerlijk gezegd vond ik dat saai. Evenals standaard wereldkaarten. En in de wereld van GPS en de TomTom heb je het eigenlijk niet meer nodig. Maar wist je dat een wereldkaart ook heel origineel en leuk kan zijn? Vooral om een muur mee op te leuken. Ik koos voor zowel Sarah als voor onszelf een mooi exemplaar uit voor in de kamer. En ze zijn verre van saai!

Dit artikel bevat producten welke ik bij een webshop mocht uitkiezen.

Sarah heeft (gelukkig) nog geen flauw benul van wat er in de wereld gebeurd, laat staan van alle landen om haar heen. Wereldkaarten interesseren haar nog niet, maar dieren absoluut wel! Ze is gek van alle soorten dieren, van Hollandse koeien tot exotische exemplaren die ook in de films van Madagaskar voorbij komen. Haar favoriet? De nijlpaard, de giraffe en de olifant.

Ik koos voor Sarah een wereldkaart waar alle dieren op staan. Voor haar leuk om ze allemaal te herkennen en te leren, maar ook straks om te zien in welk land welke dieren voorkomen. Dat is namelijk het leuke aan deze wereldkaart voor kinderen: je ziet in één oogopslag welke mooie en bijzondere beesten waar leven.

 

Een leuke kijk op de wereld die voor ons vaak niet meer zo rooskleurig is. Deze kaart komt te hangen in haar slaapkamer en ze zal er nog lang plezier aan beleven. Kijk gerust eens naar de andere kaarten voor kinderen, er zitten nog zoveel leuke tussen!

Ik had één wens toen ik opzoek ging naar een kaart voor ons: hij moet in de woonkamer passen en het liefst zo origineel mogelijk zijn. Bijna abstract, bijna kunst. En dat is volgens mij heel erg goed gelukt. De wereldkaart die ik koos voor in de woonkamer is strak en eigenlijk heel simpel, maar ook meteen bijzonder mooi.

Hij gaat prachtig staan op onze ‘Early Dew’ muur bij de bank wanneer we een passende lijst hebben gevonden. Ik ben er ontzettend blij mee! De kaarten werden trouwens keurig per post veilig ingepakt afgeleverd. Geen beschadigingen, geen kreukels. Heel belangrijk in dit soort gevallen. Het enige wat ons nog rest is opzoek naar twee mooie lijsten zodat we deze kaarten een mooi plekje kunnen geven!

Winnen?

Wil jij ook een (of meerdere) leuke wereldkaart(en) uitzoeken en ophangen? Dat kan! Ik mag een tegoed van €50 euro weggeven bij Wereldkaarten.nl  zodat je zelf iets moois kunt uitzoeken. Voor jezelf, voor je kindje(s), voor op school of bij een buurtvereniging. Of….misschien heb jij een ander leuk idee? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even een reactie achterlaten onder deze blog of onder de blogpost op mijn Facebook pagina. Deze winactie sluit volgende week woensdag 22 maart om 12.00. Zorg dat je een geldig emailadres achterlaat zodat ik je kan bereiken. Veel succes!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (22)

 • Oh wauw wat een leuke kaarten ?
  Dat shoptegoed zou leuk zijn om iets uit te zoeken voor onze zoon die dit voorjaar naar een echte grote jongenskamer gaat!

  Beantwoorden
 • Ja! Als Aardrijkskunde docent ben ik dól op kaarten! Zou het leuk vinden om voor mijn 2 kleine neefjes iets moois uit te mogen zoeken!

  Beantwoorden
 • Wow super leuk een wereldkaart voor onze dochter van 1!
  Met zowel familie aan de andere van Europa als aan de andere kant van de wereld is dit natuurlijk fantastisch om het straks beter te begrijpen.

  Beantwoorden
 • Wat ’n mooie kaarten! Ik ding graag mee.

  Beantwoorden
 • Leuk, doe graag mee. Kunnen we weer verder dromen van de reizen die we nog kunnen maken! En nog steeds een leeg muurtje in onze dining: daar zou een wereldkaart echt tof staan!

  Beantwoorden
 • jaaahhh leuk! love wereldkaarten! doe graag mee en wie weet….heb ik eens geluk 🙂

  Beantwoorden
 • Lijkt me erg gaaf! Ik doe graag mee 🙂
  Sinds kort woon ik samen met mijn vriend. Wij zijn nu druk bezig om ons huis in te richten en er een fijn en gezellig plekje van te maken.
  Al een tijdje zijn wij opzoek naar een mooie wereldkaart om aan de muur te hangen.

  Beantwoorden
 • Wauw gaaf zeg!
  Met een man die voor z’n werk heel Europa rond gaat en daardoor al een tijdje zeurt om een wereldkaart voor onze slaapkamer kunnen wij hier wel een leuke vinden. Hij niet nl wel in ons interieur passen.
  Ook zoek ik een zwart wit thema voor mijn zoontje zijn kamer. Hij word bijna 4 jaar. Lijkt me leuk hem te kunnen laten zien waar papa al die tijd is.

  Beantwoorden
 • Wauw! Wat hebben ze er ontzettend veel! Mijn vriend wilde in de woonkamer graag een wereldkaart, maar ik vond dat zo ’typisch’ en weinig origineel. Met deze kaarten is dat wel anders! Ik doe graag mee met de winactie, leuk 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw wat ontzettend leuk die wereldkaart met dieren!!! Dat zou mijn dochtertje fantastisch vinden, zij is ook gek op dieren! Ik doe graag mee met de winactie! Echt leuk!!
  Liefs…

  Beantwoorden
 • Erg leuke kaarten! Ik twijfel nog, een kinderkaart voor op de kamer van mijn zoontje of de zwart/witte vingerafdruk met tekst voor mezelf.
  Eerst maar eens afwachten 😉

  Beantwoorden
 • […] Vandaag kwam er een winactie online, doe jij al mee? Je kunt heerlijk wereldkaarten gaan shoppen. Voor je kindje, voor jezelf, voor in de klas….Je doet heel eenvoudig mee en de win actie vind je hier. […]

  Beantwoorden
 • Ik zou het graag winnen om mn gastkindjes alles over de wereld te leren

  Beantwoorden
 • Ik ding graag mee naar deze mooie kaarten! Ik zou er eentje uitkiezen voor mijn lieve petekindje van drie 🙂 . Zo kan ik haar mijn liefde voor reizen en andere culturen op een speelse manier meegeven telkens als ik haar op haar kamertje instop in bed bij het babysitten. En voor m’n vriend en mezelf zou ik een hippe wereldkaart uitkiezen om in onze hal of woonkamer te hangen. In mijn familie bestaat immers de traditie dat bijna iedereen wel een wereldkaart ergens in huis heeft hangen en tot nu toe heb ik die traditie nog niet voortgezet. Hier zou ik dus met veel plezier verandering in kunnen brengen :-).

  Beantwoorden
 • Wat een ontzettend toffe winactie, ik doe graag mee! Op het geboortekaartje van Norah staat de tekst ‘de wereld is mooier met jou’. Die hebben we ook gebruikt op de uitnodigingen voor onze bruiloft en hangt als letterslinger op Norah’s kamertje. Hoe gaaf zou het zijn om daar zo’n toffe wereldkaart aan toe te kunnen voegen? Past er in ieder geval echt perfect bij. ?

  Beantwoorden
 • Aan Lifesabout,

  Mijn dochter Femke van 7 en ik vinden dit een te gekke winactie. We kennen de webshop Wereldkaarten.nl en we vinden de wereldkaarten TE GEK.
  Vooral https://www.wereldkaarten.nl/wereldkaart-geografisch
  We hebben onze dochters kamer “werelds” ingericht. Ze heeft zelf de Amerikaanse Vlag uitgezocht. Die vindt ze zo mooi. Een globe hebben we al en ook een werelds prikbord en dekbedovertrek. Het enige wat nu nog ontbreekt is een prachtige wereldkaart.
  Wij doen dus heeeeel graag mee met deze wereldse winactie.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie. Ik ben al een tijdje opzoek naar een wereldkaart voor aan de muur, de abstracte die je hebt uitgezocht vind ik de leukste!
  En ga zo door met je blog, veel inspirerende artikelen.

  Beantwoorden
 • Een wereldkaart waarbij ik de plekken kan aanduiden die ik al bezocht heb (en degene die ik nog wil zien!) staat al jaren op mijn verlanglijstje.
  Het is er echter nog nooit van gekomen. Misschien is dit mijn kans! 🙂

  Beantwoorden
 • Oeh zo leuk! Hier weet ik ook wel raad mee!

  Beantwoorden
 • Ik zou een wereldkaart uitzoeken samen met mijn zoontje, hij vindt ze net zo leuk als ik!

  Beantwoorden
 • In de titel staat dat de actie gesloten is, maar in de tekst staat dat de actie tot morgen duurt, dus ik waag toch nog maar even een kansje :).
  Ik zou een wereldkaart willen ophangen boven mijn dressoir. Daar heb ik nu mijn moestuin babyplantjes op staan en het lijkt me leuk om er op aan te geven waar mijn plantjes vandaan komen :D.
  Ik volg je nu op Bloglovin’ (meermyr) :).

  Beantwoorden
  • Excuus! Ik heb het weggehaald, het was iets te vroeg (was in de war met een datum). Dus je kunt gewoon nog meedoen!

   Beantwoorden

Write a comment