Kijk je mee? video

Weekvlog #4. Sinterklaaskriebels, sporten en qualitytime met Sarah.

Het is alweer even geleden dat ik een weekvlog heb opgenomen. Vorige week pakte ik elke dag weer even mijn camera erbij en filmde stukjes van mijn leven. Kijk mee naar een week van sporten bij de fysiotherapie, voor het eerst schoen zetten en qualitytime met Sarah!

Vergeet je niet gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal! Hier kun je dat doen. Zo blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze weekvlog vond!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment