Lifestyle

Weekvlog #3. Regen, lekker eten en uitstapjes.

Vorige week nam ik de camera weer mee om een weekvlog bij elkaar te filmen! Het leek wel herfst, maar dat weerhield oms er niet van om er af en toe op uit te gaan. Ook werd de benedenverdieping grondig gepoetst en stond er veel lekkers op het menu.

Wat doe jij het liefst op een dag met regen?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment