Kijk je mee? Lifestyle

Weekvlog #2. Open boerderij dagen, Efteling en een goede work-out!

Herinner jij je de 1e weekvlog nog? Ik kreeg enthousiaste reacties en vond het ook heel leuk om te doen. Niet dat ik nooit meer een vlog zal opnemen van één dag, maar dit is een leuke afwisseling. Hierbij een nieuwe weekvlog waarin ik verspreid wat dagen en momenten heb gefilmd. Zo gingen we naar de open boerderij dagen van Campina, naar de Efteling én ik neem je kort mee tijdens mijn sportsessie. Veel plezier!

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je heel eenvoudig op de hoogte wanneer er een nieuwe video online komt.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat leuk om te zien! Leuk dat je er ook beelden van je workout in verwerkt hebt. Goed bezig!

    Beantwoorden
  • […] vandaag en morgen ook nog vrij, dus een heerlijk verlengd weekend. Zoals jullie misschien wel in de weekvlog hebben gezien, zijn we op de open boerderijdag van Campina geweest in Bennekom. Dit is een […]

    Beantwoorden

Write a comment