Kijk je mee? Lifestyle

Weekvlog #1

Vandaag weer een keer een video! Dit keer geen gewone vlog van een dag uit mijn leven, maar een weekvlog. Elke dag heb ik kleine stukjes gefilmd en geef ik je een impressie van mijn dag. Alles komt voorbij: naar de huisarts met een beschadigd oog, Sarah haar verjaardag, wandeling op de hei en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier om je eenvoudig en gratis te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Wat een leuk idee elke dag een stukje opnemen voor een vlog. Wat draag je in het eerste stukje een leuke trui! Wat heeft Sarah veel cadeautjes gekregen! De traktaties zag ik al eerder voorbij komen op je blog. Zien er leuk en gezond uit! Voor het opruimen van mijn kledingkasten gebruik ik de Marie Kondo methode, echt een aanrader!

  Beantwoorden
 • Wat leuk zo’n impressie van jullie week. Leuke cadeautjes heeft ze gekregen. En zo dichtbij de hei en het bos lijkt mij heerlijk. “Grappig” dat Sarah 88 cm is en 13 kilo. Julia is nu net zo lang en ruim 14 kilo en zij is 16 maanden. Bijzonder dat elk kind toch weer anders is.

  En dat hoedje is ook zo leuk! Weet nog Hoe trots ik zelf vroeger was. Fijne zondag nog.

  Beantwoorden
 • Jeetje wat is ze verwend. Lekker hoor ik snap dat zehelaal overdonderd was.
  Die taartjes zijn echt super leuk, die ga ik onthouden voor de verjaardag van onze spruit. Zo even kijken of ze er ook in het blauw zijn.

  Beantwoorden
 • Oh – mijn geluid wil niet mee 🙁
  Moet ik straks op mijn telefoon nog een keer proberen.

  Maar echt wat heb je toch een mooi kindje (daar heb ik geen geluid voor nodig!)

  Beantwoorden

Write a comment