Kijk je mee? Lifestyle

Weekendvlog. Zon, zon en nog eens zon.

Afgelopen weekend was het heerlijk. De zon scheen, de terrasjes waren open en we hebben ons dan ook prima vermaakt. Ik nam drie dagen de camera mee en laat je in nog geen tien minuten zien hoe ons weekend eruit zag. Veel plezier met kijken!

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal.

Wat hebben jullie gedaan met dat prachtige weer? Laat het mij weten in de comments!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Leuk weekendvlog! Elke x smul ik weer van je vlogs, wat een prachtige dochter hebben jullie!

    Beantwoorden

Write a comment