Lifestyle

Wat zijn goede housewarming cadeaus?

Ga je binnenkort op een housewarming? Hartstikke leuk: de nieuwe woonplek van je familielid, vriend, collega of andere kennis bekijken!
Uiteraard is het een goed idee om een cadeautje mee te brengen. Kies idealiter iets uit dat past bij de woning: dit sluit aan op de
aangelegenheid. Zijn cadeautips welkom? Lees gauw verder!

Pan

In een nieuwe woning moet er natuurlijk worden gekookt. Daarom kun je aan een praktisch cadeau denken, in de vorm van een pan. Kies het liefst voor een goede pan, die lang kan worden gebruikt. En ga voor een pan die veelvuldig kan worden ingezet, zoals een koekenpan.
Als de ontvanger van het cadeau zo’n pan al heeft, kun je juist kiezen voor een specifieke pan. Een grillpan is een origineel cadeau! Grote kans dat hij of zij zo’n pan nog niet heeft.

Glaswerk

Nog een tof cadeau voor een housewarming: geef glaswerk. Het specifieke type moet je even vaststellen, maar er zijn genoeg opties. Van wijnglazen tot waterglazen, van bierglazen tot theeglazen.
Ga na wat de ontvanger vaak in gebruik heeft, maar nog niet in bezit heeft.
Je kunt er ook meteen een fles drank bij geven: denk aan een lekkere fles wijn met wijnglazen erbij.

Serviesgoed

Serviesgoed is dagelijks weer in gebruik. Dit maakt het tot zo’n goed cadeau! Borden, schaaltjes of bekers – ook hier zijn er weer veel opties om aan te denken. Houd verder de stijl van de ontvanger aan. Serviesgoed is er namelijk in zowel een minimalistisch als juist een opvallend jasje te vinden. Wat zou hij of zij mooi vinden?
Kleurrijk servies is in ieder geval een feest om te geven, zoals schaaltjes in blauw, roze of groen. Maar ook voor een klassieke bordenset in wit valt er weer iets te zeggen.

Borrelplank

Ook een leuk en feestelijk cadeau: een borrelplank! Multifunctioneel is het cadeau ook nog eens,want het kan tevens als snijplank worden gebruikt.
Ga voor een mooie houten plank met een tijdloze uitstraling. Daar wordt jarenlang plezier aan beleefd.

Plant

Heeft degene die je wilt verrassen groene vingers? Doe dan een mooie plant cadeau, voor in huis of in de tuin! Met name kamerplanten vallen vaak goed in de smaak, omdat een nieuwe woning nog wel wat extra gezelligheid kan gebruiken.
Stop de plant meteen in een bijpassende plantenpot, zodat het plaatje compleet is.

Sierkussen

Sierkussens komen altijd van pas! Op de bank, op het bed of in de vensterbank: op verschillende plekken in huis kunnen kussens een plekje krijgen. Gezellig staat zo’n kussen altijd. Doe er daarom eentje cadeau, in een toffe kleur of met een bijzondere print.

Plaid

Loungen op de bank? Dat is net wat comfortabeler onder een warm dekentje! Geef een plaid cadeau, want ook dit is een goed cadeautje bij een housewarming.
Een mooie kleur is hier ook weer welkom, om het presentje wat specialer te maken.

Kaarsenhouder

De laatste tip: ga op zoek naar een fraaie kaarsenhouder om te geven. Voor dinerkaarsen of waxinelichtjes, dat maakt verder niet uit. Dit is tevens een goed idee als je een wat kleiner cadeautje wilt geven.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment