Looking good...

Wat stop ik voor de vakantie in mijn toilettas?

What’s in my toiletbag…ofzo. Ik vind het altijd reuze interessant om in de tas van een ander te loeren. Met nog maar amper 5 weken aftellen naar de vakantie leek het mij leuk om te delen wat ik meeneem. Ik ga niet naar een luxe resort maar naar een heerlijke Franse camping. Een beetje praktische producten moeten het dus wel zijn en ik moet ruimte overhouden voor mijn toiletrol. Benieuwd wat ik behalve mijn tandenborstel en tandpasta meeneem? Lees dan verder.

 

toilet

Als eerste mik ik zowat de hele lijn van Rituals in de tas. De deodorant en bodyspray zijn al wat langer in mijn bezit (maar zitten nog bijna helemaal vol) en de scrub, bodycream en showerfoam kreeg ik onlangs voor moederdag. Meteen had ik het idee ze te bewaren voor de vakantie.

toilet1

Een paar keer per week scrubben is wel handig als je een beetje egaal wilt kleuren (lees: egaal rood worden). Ik vind deze geuren van Rituals zo ontzettend lekker en de producten zijn ook nog eens heel erg verzorgend.

Voor mijn haar neem ik niet veel mee, behalve een elastiekje, een volumepoeder en een shampoo. Deze producten zijn lekker klein van formaat en nemen niet veel ruimte in beslag.

toilet2

De shampoo kreeg ik in een Beautybox en is half leeg. Ik twijfel of ik nog een kleine shampoo erbij zal kopen omdat dit misschien niet genoeg is. Ik koop in ieder geval een kleine conditioner erbij. De shampoo en conditioner die ik thuis gebruik zijn enorme flessen en dus niet praktisch. Ach, als ik een klein formaat conditioner koop kan ik net zo goed een shampoo meenemen.

Gezichtsverzorging vind ik heel belangrijk, want dit gaat ook in de vakantie door. Ik neem een klein flesje cleansing soap mee van Mario Badescu, deze is heel mild en fijn. Er zitten kleine scrubkorreltjes in die niet schuren.

toilet3

Ook neem ik een rijke nachtcrème mee (die zo lekker is dat ik hem ook overdag gebruik) en een oogcrème om te voorkomen dat ik met gigantische kraaienpoten thuiskom. Niet zo charmant, want deze kleuren namelijk nooit zo goed mee met de rest van je huid.

toilet5

Een vakantie zonder vakantieluchtjes is niet compleet. Deze twee heerlijke frisse parfums doen het goed op zomerse dagen. Marc Jacobs en Calvin Klein gaan gezellig mee back to basic. Het is niet zo dat ik geparfumeerd en wel aan het zwembad dobber, maar als we uit eten gaan of iets leuks gaan doen hul ik mij graag in een frisse walm.

toilet4

Niet op de foto maar gaat wel mee: een goede zonnebrand factor 30. Ik heb er één speciaal voor kids en ik ga hem ook gewoon gebruiken. Qua make-up neem ik heel weinig mee, alleen een mascara, BB cream, lipgloss en een highlighter.

Dingen die ik nog aan moet schaffen:

  • Aftersun
  • Wegwerp scheermesjes
  • Gezichtsreinigingsdoekjes

Tot zover een globale inhoud van mijn toilettas als ik op reis ga. Niet te luxe, maar ook niet heel armoedig. Ik ben benieuwd welk verzorgingsproduct jij echt altijd meeneemt op vakantie. Dus: waar kan jij niet zonder? Laat het mij weten in de reacties!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

Write a comment