Mama Random

Wat is ze mooi en Lief!

Een tijdje terug benaderde Lief! Lifestyle mij voor een samenwerking en werd er een heel leuk setje kleding toegestuurd voor Sarah. Afgelopen maandag vond er een heuze fotoshoot plaats in haar slaapkamer en vandaag het resultaat!

Lief! Lifestyle stuurde voor Sarah een maillot, rokje, longsleeve en vestje op. In maat 92, want daar zal ze komende winter in belanden. Op dit moment zijn de mouwen nog wat te lang en is het rokje vrij ruim, maar het zal niet lang duren voordat alles perfect past (of alweer te klein is).

Eerst wat details van het setje. Lief! Lifestyle hecht niet alleen waarde aan kwaliteit en vrolijke kleurtjes, maar ook aan details. Zo zitten er mooie hartvormige knoopjes op de rok en het vestje en staat op de achterkant van de maillot een groot hart.

IMG_0131 (Medium)

Maat 92-98, dus ze kan er nog flink in groeien. Haar benen passen er al goed in, de maillot kunnen we tot onder haar oksels trekken.

IMG_0132 (Medium)

Lieve vlinders en hartjes.

IMG_0133 (Medium)

IMG_0134 (Medium)

IMG_0138 (Medium)

En op de billen ook een groot hart. Het klopt allemaal, want ik ben smoorverliefd op haar billen!

IMG_0139 (Medium)

Aan elk kledingstuk hangt een mooi kaartje met houten klompjes.

IMG_0146 (Medium)

En dan nu….de modeshow! Vrijwel alles is nog iets te lang, maar het staat haar al zo leuk en wijs.

IMG_0183 (Medium)

IMG_0189 (Medium)

Strike a pose…

IMG_0193 (Medium)

Modellen horen zich in alle posities te manoeuvreren.

IMG_0197 (Medium)

En zonder het vestje kan het ook prima! Fijn voor het ’tussenweer’ straks met de overgang naar de herfst.

IMG_0199 (Medium)

IMG_0213 (Medium)

Volgens mij ben ik hartstikke Lief!

IMG_0218 (Medium)

 

Heel erg bedankt Lief! Lifestyle dat Sarah dit mooie setje mocht ontvangen. Wij gaan er zeker veel plezier van hebben de komende periode! Lief! Lifestyle heeft niet alleen geweldige kinderkleding, maar ook verzorgingsproducten, modeaccessoires en zelfs dierenartikelen! Neem zeker een kijkje in hun webshop.

Bestel jij wel eens wat bij Lief! Lifestyle? En wat vind je van de kleertjes? Laat het mij weten!

samenwerking

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

Write a comment