Lifestyle

Wat waren jouw blunders tijdens je date?

Ik heb hardop gelachen om een nieuwsbericht gister. Een Britse vrouw ging met haar date mee naar huis en moest naar het toilet. Echter, haar ‘ drol’  wilde niet doorspoelen, dus ze was genoodzaakt deze uit het raam te gooien (ja echt waar). Helaas kwam de drol klem te zitten in een spleet achter het raam…

Haar date hielp mee met het vangen van de drol, maar de vrouw kwam daarbij vast te zitten in het raam. Voor het hele artikel, klik hier. Echt een aanrader als je even heel hard wil lachen. Ik hoop dat er een film van wordt gemaakt, want je ziet het gewoon gebeuren. De twee hebben overigens een tweede date gehad, dus de situatie heeft verder niet voor een slechte afloop gezorgd.

Hierdoor kwam ik op het idee om wat te schrijven over mijn blunders met daten. Had ik iets tussen mijn tanden? Of was ik de naam kwijt van mijn date? Nee, geen van beide. Het zijn nogal opmerkelijke situaties. Niet zo opmerkelijk als de ‘poepwerpster’, maar wel origineel genoeg.

Waar ben je?

Het is niet zo dat ik aan de lopende band een date had, maar vanaf mijn 16e kreeg ik langzaam steeds meer interesses in het andere geslacht.
Zo leerde ik tijdens de eerste week bij de Albert Heijn, waar ik cassiere was, een jongen kennen uit de ploeg van vakkenvullers. Nadat we meerdere malen samen naar huis fietsten (we woonden vlakbij elkaar), besloten we naar de bioscoop te gaan.
Langzaam maar zeker groeide er iets en op een zeker moment zou ik hem aanmoedigen langs de lijn op het voetbalveld. Het was een zaterdagmiddag en ik stond ruim een uur een groep voetballers aan te moedigen. Ik kon hem nergens zien, maar ze waren op een afstand aan het spelen. Toen kreeg ik een sms. ‘ Waar blijf je?’

Wat bleek? Ik stond de verkeerde groep voetballers aan te moedigen, want zijn wedstrijd werd aan de andere kant van het dorp gehouden.
Ik stond dus op de verkeerde plek, de verkeerde jongens aan te moedigen en te zwijmelen terwijl hij er niet eens was. Ik was toen overigens blond.

Oh nee mijn darmen!

Of die keer dat ik een date had op het museumplein hier waar allemaal cafeetjes zijn. Na twee cola light zouden we een film kijken bij hem thuis. Gezellig!
Maar in plaats van relaxed op de bank te zitten rommelde mijn buik. Niet een klein beetje, het leek wel een gootsteen. In no time zwelde mijn buik op als een ballon en werd hard en pijnlijk.
Dit heb ik wel vaker nadat ik cola drink, maar helemaal in combinatie met zenuwen. Het was geen luidruchtige film, dus mijn darmgeluiden waren heel goed te horen.
Leuk zo op je eerste date! Op de wc durfde ik ‘ alle lucht’  niet te laten ontsnappen, uit angst voor een enorme hoeveelheid decibel.

Mag ik door je haren woelen?

Het kan nog een beetje gekker en ongemakkelijker. Ooit had ik een vriendje in Arnhem. Ik ging regelmatig met de trein die kant op en dit was in de periode dat ik dagelijks een bus haarlak over mijn haren sprayde.
Mijn haren kamde ik strak achterover in een staart om er vervolgens een stortvloed aan haarlak overheen te spuiten. Mijn krokante haren, daar mocht niemand aankomen.
Maar op een gegeven moment wilde mijn toemalige vriendje met mijn haar spelen. Of het elastiekje even uit mocht. Eh….ja tuurlijk. Ik had kunnen weigeren, maar dat stond ook zo gek. Dus trok ik het elastiekje uit. En mijn kapsel bleef staan zoals hij de hele dag al stond. Hij probeerde met zijn hand door mijn haren te gaan, maar kwam niet ver.
Keihard van de haarlak bleef zijn hand hangen in dat vogelnest op mijn hoofd. Om er vervolgens maar mee op te houden.
Nog erger? Ik raakte het elastiekje kwijt waardoor ik met mijn krokante vogelnest over straat moest richting station.

Dit waren mijn blunders, wat zijn die van jou? Ik ben heel benieuwd en heel nieuwsgierig!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • O!! Ik heb ook zo hard moeten lachen om dat artikel! Om te GIEREN!! Je voelde de wanHOOP!??
  En altijd lachen om andermans blunders te lezen!
  Ik had het een keertje met een vriendje uitgemaakt en vlak voor hij weg ging besloot onze hond haar maaginhoud in zijn schoot te werpen. Zo gênant!
  Ook ben ik met een toenmalig vriendje in de auto betrapt door een boswachter… duszzz
  Heerlijk dit!

  Beantwoorden
  • Ohhh heerlijk om te lezen haha!

   Beantwoorden
 • […] Er kwam een grappig, maar herkenbare blog online over blunders tijdens je date. Geweldig om de blunders van een ander te lezen! Ben je benieuwd wat mijn blunders tijdens mijn dates waren? Kijk dan hier! […]

  Beantwoorden

Write a comment