Random

Lifesabout wenst jullie allemaal een geweldige Kerst!

Bij deze wens ik jullie allemaal hele fijne kerstdagen. Geniet van elkaar, van de gezelligheid en van al het lekkers. Vier het leven en vergeet vooral niet heel veel te lachen. Onbeschrijfelijk dankbaar ben ik voor het feit dat ik deze kerst mag vieren en mag meemaken. Ik wil jullie bedanken voor het bezoeken van mijn site. Ik ben vereerd hoeveel mensen mijn artikelen zien en lezen. Dank jullie wel!

liefjes

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

Write a comment