Lifestyle

Vlog – een dagje thuis.

Van de week had ik vakantie en besloot een dagje de camera erbij te pakken en wat momentjes te filmen van onze dag! Benieuwd naar wat wij zoal uitspoken thuis en om het huis? Kijk dan de video!

Het beeld is soms niet zo scherp als ik zou willen, maar er wordt gespaard voor een nieuwe, scherpe camera 😉 Veel plezier met kijken!

 

 

Wat doe jij het liefst op een vrije dag?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment