Lifestyle video

Vlog #4. Een onthoofd kind en in plassen stampen.

Het is alweer een tijd geleden dat ik in een vlog liet zien hoe onze dag er uit ziet. Woensdag waren we een dagje thuis zonder afspraken, maar we hebben die prima kunnen vullen. Kijk je mee naar mijn dag?

Klik hier om je eenvoudig en gratis de abonneren op mijn YouTube kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment