Lifestyle

Vlog #2. In huis aan de slag.

Ik vond het wel weer tijd voor een vlog! Ik kwam erachter dat ik met mijn nieuwe camera nog geen vlog had opgenomen (alleen gewone video’s).

Giorgio en ik brachten Sarah naar de opvang zodat we flink aan de slag konden met opruimen en poetsen in huis. De dag sloot ik af met een lesje yoga. Veel kijkplezier!

Klik hier om je eenvoudig en gratis te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Leuk om je een dagje te volgen!

    Beantwoorden
  • Hihi, wat een ferme NEE (van Sarah op straat). Leuke vlog!

    Beantwoorden
  • Leuk om een keer een vlog van je te zien! Sarah zit duidelijk in de nee fase haha! Wat een geweldige badkamer hebben jullie trouwens! 🙂

    Beantwoorden

Write a comment