Lifestyle Mama

Kinderpret: Vingerverf voor in bad

Terwijl ik de halve Hema leeg kocht voor Sinterklaas afgelopen zaterdag, kwam ik ook iets leuks tegen voor in bad. Je kindje kan zich namelijk uitleven met hele leuke kleurtjes verf! Klinkt leuk en dat is het ook!

Het setje vingerverf voor in bad bestaat uit de kleur geel en blauw en is voor 5 euro verkrijgbaar bij de Hema. Ze ruiken allebei zoetig, een beetje naar snoepjes. Het is de bedoeling dat je met je vingers het bad (of de douche) én jezelf beschilderd. De verf verandert daarna in een heerlijk badschuim en maakt je kindje meteen schoon. Hoe leuk is dat!

Beide potjes bevatten 100 ml ‘verf’ en sluiten met een makkelijke draaidop. Het is vrij lastig om het goedje met je vingers uit het flesje te krijgen, dus ik adviseer om een beetje verf op een schoteltje of in een bakje te doen.

IMG_1574

Er zitten wel wat vervelende stofjes in, dus laat je kindje niet alleen ermee spelen, om doorslikken te voorkomen.

IMG_1573

Lekker knalkleurtje!

IMG_1575

De substantie is niet heel dik en trekt wat sliertjes als je er met je vinger door roert.

IMG_1579

IMG_1586

Zelfs mama kan er wat van maken…;)

IMG_1582

Het zijn allebei lekkere felle kleuren en je spoelt de verf heel makkelijk weer van je bad af. Ook was je het met gemak van je handen.

IMG_1583

Kortom: dit gaat voor veel speelplezier in bad zorgen! Naast de bad speeltjes en bad stickers is het een leuke én betaalbare aanvulling op het badplezier van je kindje.

Was jij al bekend met dit product? En denk je dat je kindje het leuk vindt?

Het is raadzaam om kindjes van 3 jaar niet alleen te laten spelen met dit badschuim. Ook dien je kleine kinderen niet zonder toezicht in bad achter te laten.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Volgens mij hebben mijn kinderen hier inderdaad wel eens mee gespeeld. Er staat me iets van bij dat het nog niet zo heel makkelijk weer weg te krijgen was.

  Beantwoorden
 • Vind dit soort dingen altijd zo leuk, heb zelf geen kinderen maar zou dit als kind zelf zo leuk hebben gevonden.

  Beantwoorden
 • Wat grappig! Ik vraag me trouwens wel af of dit wel gezond is voor ze, want er zitten in dit soort produkten vaak allerlei stoffen waar je je kinderen niet aan wil blootstellen. Als het niet ongezond is dan is het wel een van de leukste dingen om mee te spelen.

  Beantwoorden
  • Tja, heel gezond zal het niet zijn maar dat is echte vingerverf en shampoo of douchegel ook niet natuurlijk ;). Zolang ze het niet inslikken is er niets aan de hand, anders zou het niet goed gekeurd zijn. Ik wacht nog wel even tot ik Sarah er mee laat spelen, ze kan het nu nog in haar mond stoppen namelijk,

   Beantwoorden
 • […] zit liever met gezelschap in bad dan alleen. En wat ze dan het liefst doet? Playmobil mee in bad of verf wat je kunt gebruiken tijdens een […]

  Beantwoorden

Write a comment