Lifestyle Mama

Vijf niet alledaagse cadeautjes voor Moederdag!

Op Moederdag zal ik zelf in het vliegtuig zitten op weg naar het mooiste cadeautje. Maar een groot deel van alle mama’s zal die dag wel worden verwend met ontbijtjes en cadeautjes! Weet je nog niet wat jij aan je moeder kunt geven? Of weet je niets meer te vragen? Ik verzamelde vijf originele en niet alledaagse cadeaus voor Moederdag!

Hartstikke leuk hoor die bedrukte mokken met je naam, een gepersonaliseerd stuk chocolade of een afgrijselijk parfum. Het gaat tenslotte om het idee, niet? Maar iets kleins en toch origineel is eigenlijk het leukst en helemaal niet zo moeilijk. Je moet er maar op komen!

Zo moeder, zo zoon/dochter

Hoe lief zijn deze koksmutsen? Een grote voor de volwassenen en een kleinere voor de kinderen. Ik kocht ze bij Flying Tiger en was bij elkaar nog geen 10 euro kwijt. Leuk om samen de grootste lol mee te hebben tijdens het bakken van taarten, koekjes en andere lekkernijen. Sarah begint koken steeds leuker te vinden en helpt zo ver ze kan al een beetje, maar echt kokkerellen zit er nog niet in. Ik kan dan ook niet wachten tot ze iets ouder is en we lekker aan de slag kunnen met de mixer en de beslagkom. Met natuurlijk deze koksmutsen op!

Roosjes

Spullen voor mijn lijf vind ik altijd heerlijk, maar ik heb al teveel bodylotions en parfums in de kast. Dit pakketje van Erica is net even wat origineler, want er zit een heerlijk zakje met geurende rozenblaadjes bij. Ik kreeg hem opgestuurd van Erica en ik ben verkocht aan de rozengeur. Maar de rozenblaadjes maken mij ook een blije mama. Met de blaadjes kun je mee decoreren, maar je kunt ze ook gebruiken voor een romantisch avondje of je legt ze in je klerenkast voor een heerlijk geurtje tussen je kleding.

Fotobehang

Niets is zo schattig als een rolletje behang inclusief lijstjes met allemaal lieve foto’s van jou en je kindje(s). Of van je partner met je kind(eren), het kan allemaal.

En dan mag mama het plekje uitzoeken waar het behang komt te hangen! Misschien wel achter het bed, of in de woonkamer. Of lekker privé in je werkkamer of washok…Het lijkt mij in ieder geval onwijs leuk en origineel om een rolletje behang met lieve foto’s ergens op te kunnen hangen. Herinneringen zijn zo ontzettend belangrijk!

Tweeling.

Nee ik bedoel geen tweeling in de vorm van kindjes, maar twinning! Je geeft mama eenzelfde outfit zodat jullie op elkaar lijken. Je kunt natuurlijk zelf opzoek naar twee gelijke jurkjes of outfits in groot en klein, maar tegenwoordig bestaan er ook genoeg webshops met een ’twinning’ aanbod. Ooit wil ik ook gaan ’twinnen’ met Saar en dan uitgebreid op de foto of de hele dag door de stad lopen. Waarom? Geen idee, maar het voelt zo leuk!

Zeg het!

Onwijs goedkoop maar toch heel origineel en liefdevol: neem een video voor mama op! Zing liedjes, maak grapjes, ga dansen en vertel waarom mama de liefste is. Ik vind het zelf heel erg jammer dat er geen bewegende beelden van mij zijn als kind. Des te leuker is het om een boodschap in videovorm op te nemen, ook voor later! Mama’s vinden alles (oké bijna alles) leuk wat hun kind zegt of doet, dus het maakt niet veel uit wat je op de video zet. Als het maar vanuit je hart komt!

Wat zou jij graag willen hebben voor Moederdag? Of doe je niet aan Moederdag? Ik hoor graag je antwoord! Ook als je een ander leuk origineel idee hebt.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Met moederdag staan we met z’n allen de zaal op te kuisen, want de avond voordien geven we een muziekoptreden. Als kind gaf ik mijn moeder steeds een boeketje bloemen. Nu kan ik haar het best verrassen met een kop koffie en een stuk taart in onze favoriete tea-room.

    Beantwoorden
  • Bij ons is Moederdag 15 augustus. We komen dan bij elkaar met de familie om mijn mama te gedenken.

    Beantwoorden

Write a comment