Lifestyle Looking good... My killerbody motivation

De vierde update van het Killerbody dieet!

Acht weken zijn we inmiddels bezig met het killerbody dieet! Time flies en dat is een goed teken, want anders zou het betekenen dat het afzien is in plaats van dat het allemaal makkelijk gaat. Maar het sporten daarentegen ging moeizamer. Heeft dat invloed gehad op de resultaten? En ben je benieuwd naar de afgelopen twee weken en de getalletjes? Kijk dan snel verder!

De zevende week

Het eten blijft heel goed gaan, ik heb minder hongergevoel tussen de maaltijden door en ik houd mij prima aan het schema. Nog steeds heb ik geen moment gehad dat ik enorme trek had ik iets ongezonds. Heel gek, maar als er bij mij een knop omgaat dat staat deze knop ook heel stevig. En dat vind ik een goed teken, want daardoor heb ik ook alle vertrouwen in het feit dat dit dieet prima in een leefstijl toe te passen is voor de toekomst. Ik heb nog geen cheatmeal ingepland in mijn dieet, dit wordt aangeraden om na twaalf weken te doen. Nog een paar weken te gaan dus!

Behalve dat ik minder honger heb, zit ik ook sneller vol. En zo slap als ik in de eerste weken was, zo fit voel ik mij nu (voor zover ik fit kan zijn). Het sporten ging deze week wat minder goed, door de warmte en doordat ik zo moe was van de EMDR. Toch heb ik bijna elke dag iets kunnen doen wat betreft oefeningen en merk ik dat mijn conditie nog verder toeneemt. Het touwtjespringen bijvoorbeeld houd ik nu twee minuten achter elkaar vol, dit was eerst 30 seconden.

De achtste week

De achtste week leek eigenlijk heel veel op de zevende week. Wat eten betreft ging het nog steeds heel erg goed, het sporten dus wat minder. Mijn voornemen om meer erbij te wandelen viel in het water (letterlijk) door alle regen van de afgelopen dagen. In huis ben ik wel veel bezig geweest en samen met de dagelijkse oefeningen ben ik toch aardig in beweging gebleven. Mijn spieren voel ik sterker en sterker worden en ze worden zichtbaar. Helaas nog geen blokjesbuik, maar wel veel strakkere lijnen!

De cijfers!

Brrr die cijfers altijd. Als ik heel fanatiek was gaan sporten dan had ik er niet zoveel voor gevreesd. Ik had ook verwacht dat mijn gewicht zou stabiliseren omdat het afvallen steeds langzamer zal gaan. Maar niets is minder waar, ik weeg gewoon minder dan voor mijn zwangerschap!

mkb

mkb1

week

killer

mk

Afgelopen twee weken ben ik dus onder de 62 gekomen en bijna 2 kilo verloren! Hoe is het mogelijk, terwijl ik voor mijn idee veel minder goed heb gesport. Ik ben er ontzettend blij mee en zit qua gewicht onder mijn oude gewicht. Het liefst zit ik net onder de 60, daar voel ik mij goed bij en dat is dan ook mijn haalbare doel. En dan nu…weer een foto! Links is het begin, rechts is nu. Ik nam elke twee weken een foto.

mk1

Strakkere lijnen dus, minder heup, een platte buik en mijn armen en benen zijn ook mooi slank. Klaar om in bikini te gaan! Op vakantie zal ik moeten zien hoe het gaat, maar het boek gaat mee en ik blijf veel bewegen. Binnenkort een blog hoe ik dit precies ga aanpakken op vakantie.

Tot de volgende update!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


Bekijk ook de andere artikelen over het Killerbody dieet!

Update nummer 1 Killerbody dieet

Update nummer 2 Killerbody dieet

Update nummer 3 Killerbody dieet

Update nummer 5 Killerbody dieet

Ervaring eerste drie dagen Killerbody dieet

Sporten met het Killerbody dieet

Recept cheesecake

Eetdagboek Killerbody dieet

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Wow je gaat echt als een speer! Hartstikke goed zeg!

  Beantwoorden
 • Wat goed! Je ziet het super goed. Goed bezig hoor!

  Beantwoorden
 • Super goed zeg! 🙂

  Beantwoorden
 • Hi Geertje,
  Wat ontzettend gaaf om te lezen dat het Killerbody dieet bij jou zo goed werkt. Ik heb het boek gekocht, gelezen en t spreek mij enorm aan…
  Maar, meer eten om af te vallen? Ik snap dat gewoon niet….(uitbehandeld en ‘genezen’ van een behoorlijk pittige eetstoornis, dus zo ontzettend moeilijk om te begrijpen…) maar als ik bij jou al je resultaten zie (WOW!!) ga ik de stap ook nemen om het te gaan doen!

  Ik ga je volgen, om Instagram, FB en op BlogLovin!

  Thnx voor je update’s, ik ben gemotiveerd!

  Beantwoorden
 • […] Update nummer 4 Killerbody dieet […]

  Beantwoorden

Write a comment