Lifestyle Looking good...

Vier keer de leatherlook broek combineren.

Ik wilde hem al heel lang: de leatherlook broek. Met veel dingen te combineren en het staat stoer en netjes tegelijk. Ik mocht weer wat moois uitzoeken en koos onder andere voor deze broek. Daarnaast shopte ik nog wat bovenkleding erbij waarmee ik genoeg kan combineren. Ik blijf een zwak houden voor jassen zoals je misschien wel kunt zien. Om de nadruk te leggen op de broek en de bovenkleding koos ik ervoor om de schoenen wat rustiger te laten.

*Dit artikel bevat items die ik heb gekregen van een bedrijf/webshop.

Als eerste mijn outfit die ik bestelde: de leatherlook broek met een topje en een spijkerjasje. Ik zie steeds meer spijkerjasjes terugkomen en dat vind ik zo leuk! Ik heb ze vroeger veel gedragen en ze zijn op zoveel manieren te combineren. Het topje maakt de look net iets spannender door het bijzondere kraagje. Ik houd ervan!

Verliefd op dit kraagje.

En op dit jasje. Beiden kan ik komende lente en zomer heel leuk combineren, of het topje zonder jasje dragen natuurlijk! De broek zelf zit trouwens fantastisch en draag ik het liefst elke dag. Hij is absoluut niet stug maar gemaakt van heerlijke stretch.

Dan de tweede combinatie: In mijn eigen bezit heb ik een zwart truitje met daaroverheen een heerlijke fluffy bodywarmer. Maakt de look lekker stoer en opvallend en dit zit heerlijk warm.

Wat ik ook fijn vind aan deze broek: hij loopt smal naar de enkels waardoor hij perfect aansluit op mijn smalle benen en de broek niet te lang is. Ik ben vrij klein en ‘normale’ broeken zijn al snel veel te lang.

Dan outfit nummer 3: De Nel Veerkamp look! Nee grapje. Dit is een wat meer gewaagde look maar ook dit jasje (ook eigen beheer) is heerlijk warm en staat hartstikke leuk op deze broek. De jas is wel een stuk korter dan de bodywarmer, maar daardoor valt de broek ook meer op.

De laatste outfit: eentje die altijd kan, wat voor een dag het ook is. Een heerlijke oversized trui (eigen beheer) met lange mouwen en een split. Geen hakken onder de broek, maar stoere schoenen (eigen beheer) om lang mee te kunnen lopen. Simpel, maar mooi en comfortabel!

Tot zover vier outfits met de leatherlook broek! Heb jij ook zo’n broek in je bezit? En waar combineer je deze mee?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Leuk! Die broek staat je goed zeg 🙂
  Ik vind de eerste outfit het leukste. Maar jeetje, wat zal jij het koud gehad hebben bij het maken van de foto’s hahaha.

  Beantwoorden
 • Het setje met de bodywarmer is erg leuk! Mijn bovenbenen zijn nogal stevig, dus ik vind een leather look broek niet zo mooi bij mij. Ik houd het wat dat betreft bij een leren motor broek ?

  Beantwoorden
 • Leuk!!!
  Vooral die laatste vind ik super
  Heerlijk winter outfit 🙂

  Beantwoorden
 • Heel leuk die combinaties! En mooi haar heb je!
  Ik heb nog niet zo’n broek maar ik denk wel dat hij er gaat komen als ik maatje 34 vind.
  Ik houd van grove truien en een panter printje op z’n tijd dus combineren lukt dan vast wel.
  Witte sneakers lijkt me ook erg gaaf eronder!

  Beantwoorden
 • Gaaf zeg! En waar koop je deze leuke kleding?

  Beantwoorden
  • De broek, het spijkerjasje en de top komen via sans-online.nl. De overige kleding is uit eigen beheer en heb ik deels van H&M en deels van Wehkamp.

   Beantwoorden
 • De laatste is mijn favoriet!

  Beantwoorden
 • De Nel Veerkamp look staat je prachtig! Erg mooie broek waar je benen geweldig in uit komen. Hoe lang ben je als ik vragen mag?

  Beantwoorden
 • Wat een mooie outfits, helemaal die laatste lekker met een comfi trui erop.

  Beantwoorden
 • Ah leuk! Ik heb ook een leatherlook-broek (ik noem het tegenwoordig ‘pleather’. Geniale term die niet iedereen meteen begrijpt. Overigens, pleather = plastic leather). Ik vind ‘m superleuk! Een van de grote voordelen: de broek kan gewoon in de wasmachine. Ideaal. Met stilettoheels combineren heb ik nog niet gedaan. Dat vind ik toch een tikje tricky. Wel met hoge leren laarzen (lage hak), kistjes, en bikerboots. Bij voorkeur draag ik er een colbertje en mooi t-shirt onder. Ik vind dat die je superleuk staat. Outfit met het spijkerjasje is mijn favoriet!

  Beantwoorden

Write a comment