fashion Lifestyle video

Video – Shoplog zomerkleding voor Sarah

Als er iets leuk is, dan is het wel kleding shoppen. En niet (meer) zozeer voor mijzelf, maar voor Sarah. Ik kocht onlangs bij de Zeeman en H&M weer een stapel kleding voor de heerlijke maanden die komen gaan! Veel kijkplezier!.

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Klik hier om de andere shoplog te bekijken met de gekochte kleding voor mijn dochter.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

Write a comment