Lifestyle

Video – Shoplog vakantie Frankrijk

Ik ben inmiddels al ruim een maand terug van vakantie, maar ik wilde nog graag laten zien wat ik zoal meenam uit het land van stokbrood, wijn en zon. Het zijn bijna allemaal (beauty) producten die in Nederland niet te verkrijgen zijn. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Kijk dan verder!

 

Ik kan je vertellen dat ik een aantal producten inmiddels al goed heb kunnen testen. De dagcrème is heerlijk en gebruik ik dagelijks. De nachtcrème is ook heel fijn, maar voor de zomer te vet. Ik bewaar hem daarom voor de koudere dagen. Ik ben verder heel erg tevreden over de oogschaduwkwasten en ik gebruik deze dan ook dagelijks! Wat betreft de primer kan ik ook kort zijn: dit is mijn nieuwe favoriet geworden. Niet vet, geen silicone-gevoel en doet wat het moet doen. Perfect! De primer is trouwens wel in Nederland te verkrijgen, dus mocht je hem willen uitproberen…

Heb jij veel gekocht tijdens je vakantie? En wat is je beste aankoop? Laat het mij weten in de comments!

Doe een duimpje omhoog als je deze video leuk vond! En vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Leuke shoplog ! Je bent aardig geslaagd. De primer is geloof ik ook te gebruiken op een donkere huid?

  Beantwoorden
  • Jazeker! Het heeft niet echt een kleur dus dat kan prima.

   Beantwoorden
 • Wat ben je leuk op camera! En wat heb je een prachtig flawless huidje! Wat chill dat ze daar in de supermarkt ecotools hadden! Die heb ik even gemist toen ik in Frankrijk was helaas 🙁

  Beantwoorden

Write a comment