Kijk je mee? Lifestyle Looking good...

Video – Shoplog spullen voor mijzelf.

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuwe video! Ik nam een shoplog op, aangezien ik de afgelopen week meerdere spullen voor mijzelf heb gekocht, waaronder make-up en een agenda. Veel plezier met kijken!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Wat koop jij het liefst aan make-up? Ik hoor graag van je!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment