BikkelharT Halfvol Lifestyle

Video – Q&A leven met een chronische aandoening.

Ja daar is hij dan! De video met de vragen en antwoorden (oftewel Q&A) over mijn leven als hartpatiënt en met een chronische aandoening. Ik beantwoordde 9 vragen (ik dacht in het begin dat het er 8 waren) heel open en eerlijk. Benieuwd? Kijk dan vooral de video!

Vergeet je je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal?

De vragen die ik beantwoordde:

  1. Wat zijn de dagelijkse beperkingen waar ik mee te maken heb?
  2. Waar haal ik de energie vandaan als het even tegen zit?
  3. ‘Mama’s kunnen niet ziek zijn’, hoe kijk ik daar tegenaan?
  4. Hoe blijf ik zo positief?
  5. Hoe ziet mijn dag eruit?
  6. Moet ik vaak uitleggen wat ik heb en wat er aan de hand is? Hoe vind ik dat?
  7. Hoe gaat mijn partner ermee om?
  8. Kan Sarah deze aandoening erven of ook krijgen?
  9. Wat vind ik het moeilijkst aan chronisch ziek zijn?

Mocht je nog meer vragen voor mij hebben, laat ze dan gerust achter in de comments hier beneden of op Youtube, of benader mij via social media. Ik hoop dat jullie deze video leuk vonden, doen jullie een duimpje omhoog?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

Write a comment