Kijk je mee? Lifestyle My killerbody motivation video

Video – Gezonde boodschappen, een kijkje in mijn koelkast!

Elke week halen we de grote boodschappen op basis van een weekmenu. Ook afgelopen zondag, alleen haalden we toen net wat andere boodschappen in huis dan normaal. Ik ben nu ruim een week bezig met het Killerbody dieet en dat vergt de nodige aanpassingen. Kijk je mee naar de gezonde inhoud van mijn koelkast en alle boodschappen die wij haalden?

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

Write a comment