Lifestyle

Video – 25 levensvragen

Geen echte Tag, maar 25 levensvragen die ik beantwoord in een video. Wat bestel ik in een kroeg? Wat is mijn meest beschamende moment ooit? En kies ik voor koffie of thee? Kijk gezellig mee en leer mij een beetje beter kennen!

Ik heb geen flauw idee wie deze levensvragen heeft bedacht (wil de bedenker zich melden, ik wil je graag noemen), maar ik vond het een leuk idee om er een video van te maken. Enjoy!

Heb je zin om deze levensvragen te beantwoorden op je blog? Leuk! Laat het mij weten in de reacties!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtube kanaal?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Je bent leuk! Ziet er goed uit..
  En hele leuke video 🙂
  Mijn stopwoord is trouwens ‘zeg maar’

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan Geertje!

  Beantwoorden
 • Leuke video! Ik vind je echt een prettige stem hebben om naar te luisteren!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk mens ben jij 🙂 Ik wens je al het geluk toe. Een topper vond ik je al! Ik blijf je (inspirerende) artikelen graag lezen!

  Beantwoorden
 • Wat leuk om ook eens een video te zien. Ik vind je een inspirerende vrouw. En wat heb je een ontzettende lieve stem.

  Beantwoorden

Write a comment