Lifestyle Review

Vertrouwde restaurants in je favoriete park. De opening van La Place restaurant Duinrell Plaza.

Zal ik je iets vertellen? Ik ben nog nooit in Duinrell geweest. Als kind zag ik altijd wel reclame op televisie voorbij komen maar daar bleef het ook bij. Nu, op mijn 33e zette ik mijn eerste stap in Duinrell samen met mijn mooie gezin.
En dat opkikkeren dat klopt helemaal, vooral nu er een nieuwe La Place is geopend op het park.

Een heerlijke warme zon, spelende en lachende kinderen en de zoete geur van swirls en suikerspinnen. Ons dagje in Duinrell was fantastisch. Voordat we het nieuwe La Place restaurant mochten bezoeken (en uiteraard proeven) bezochten we eerst een aantal speeltuinen, de trampolines en het reuzenrad.
Sarah mocht elke keer kiezen wat ze wilde gaan doen en waar ze naartoe wilde. Je zag haar steeds twijfelachtig om zich heen kijken. Alles leek zo leuk en aantrekkelijk, dat ze het gewoon lastig vond om keuzes te maken.

Twee rondjes in het reuzenrad was genoeg om een mooi uitzicht te hebben over een deel van het park. Wat we ook zagen? Een camping en vakantiehuisjes! Dat was bij ons nog niet bekend! Dat betekent nog een keer terug voor een (lang) weekend Duinrell in een huisje!

Alle toestellen in de speeltuinen moesten uiteraard worden getest. Hier kwamen we er achter dat Sarah zelf kan schommelen. Mijlpaal!

En de volgende keer dat we hier zullen zijn nemen we zeker onze zwemkleding mee om ook het tikibad te verkennen! Helaas hadden we deze middag te weinig tijd om ook te gaan zwemmen, dus wordt vervolgd.

Na een paar attracties en speeltuinen te hebben bezocht liepen we met rode wangen richting de kraam met suikerspinnen. Saar heeft nog nooit een suikerspin gegeten en dus werd het hoog tijd om haar tanden in dit roze goedje te zetten.

Het gevolg: een plakkerig kind met een te hoge suikerspiegel. Maar dat geeft niets, vandaag is het feest!

La Place restaurant Duinrell Plaza

Eenmaal weer schoon liepen we richting het gebouw waar het nieuwe La Place restaurant is geopend. La Place ken je denk ik nog wel van de V&D vroeger.
Ik at er als ik er was altijd een broodje kruidenkaas en een verse jus. La Place is vertrouwd en zorgt bij mij voor een gevoel van vers en veel keuze. En dat is nog steeds zo!

Op het park werd een nieuwe La Place restaurant officieel geopend en wij mochten deze mijlpaal mee vieren! Eerst genieten in het park en later genieten van vers eten. De perfecte afsluiter van een perfecte dag.

Bij aankomst kregen we een welkomstdrankje, Sarah kreeg een Rick de kikker knuffel en ze mocht met Rick en Lelie knuffelen! Vervolgens mochten we getuigen zijn van een praatje en het doorknippen van het lint. La Place restaurant Duinrell Plaza is nu officieel geopend!

En wat ziet het er mooi uit! Groots opgezet, een lust voor oog en maag en alles vers. Of je nu kiest voor een wokgerecht of een pizza, alles wordt ter plekke voor je gemaakt.

Je kon ook kiezen voor verse salades of gegrilde groentes. En als je geen vlees eet of zelfs veganist bent is er genoeg keuze. Top!

Sarah werd op deze dag officieel groot fan van smoothies! En ik geef haar geen ongelijk, want de smoothies van La Place zijn de lekkerste.

Terwijl we aan het wachten waren op onze verse pizza Hawaï zaten we heerlijk rustig op een bankje bij de openhaard. Wat een sfeer hier!

Wachten op je verse maaltijd gaat overigens heel handig met deze buzzer. Zodra hij piept kun je je maaltijd ophalen. Super!

Onze pizza is klaar en smaakt heerlijk. Er is overigens heel veel ruimte in het restaurant en de tafels staan ver uit elkaar, waardoor je niet het snel het gevoel hebt dat het heel druk is.

Vers uit de oven: aanvallen!

Kleine mevrouw keurde de pizza ook helemaal goed.

De tweede pizza was er ook al snel, deze is voor papa!

En zo reden we met rode wangen en volle buiken weer naar huis na een heerlijke dag. Wij gaan zeker snel weer terug, want we hebben lang niet alles gezien en geproefd. Bedankt Duinrell dat we mochten genieten van het park en het nieuwe restaurant!

Ben jij weleens in Duinrell geweest? En heb je ervaring met La Place restaurants?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment