Lifestyle Looking good...

Tutorial bij vermoeide ogen. Hoe zie je er weer fris en uitgeslapen uit?

Ik kreeg de laatste tijd regelmatig een verzoek om een video op te nemen met tips en trics bij vermoeide ogen, kringen en wallen. Genoeg slaap garandeert helaas niet dat je geen wallen en/of donkere kringen krijgt. Ik deel vandaag mijn tips en ‘geheimen’ die ik in de loop der tijd heb ontdekt en maak mijn ogen live op, zodat je ook meteen het verschil kunt zien.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal (gratis).

De producten die ik gebruik:

Vichy Aqualia Thermal eyegel*

Concealer van Revlon ‘Age Defying’ Targeted dark spot concealer treatment kleur 01 light/clear

Transparante, matterende poeder van Catrice ‘Prime and Fine’

Oogschaduw palette MUA ‘Spring Break’

Oogpotlood Exaggerate van Rimmel London in de kleur 212 Rich Brown

Wit oogpotlood Essence ‘Winter wonderful’ eye & inner rim pencil

Revolution Ultra blush palette ‘Golden sugar’

Catrice Glam & Doll false lashes mascara in de kleur ‘Blackest’

*Dit product heb ik gekregen

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

Write a comment