Lifestyle Mama

Ik heb mij verkeken op de kosten van een kind.

Ik ben dol op shoppen. Als vrouw, als echtgenote en als moeder van. Wanneer ik in een dipje zit kan ik blij worden van een tas met kleding en ik ben als een kind zo blij met nieuwe spullen voor het huis. Sarah steek ik het liefst elke week in het nieuw aangezien alles haar zo leuk staat. Alleen…het kost allemaal geld. Behoorlijk wat geld. Geld wat ook nog naar eten, het huishouden, luiers en verzekeringen gaat. Help een kind is duur!

*Dit artikel bevat gesponsorde content

Of ik mij daar op verkeken heb voordat ik zwanger werd? Jazeker. Ik was in de veronderstelling dat mijn kindje veel langer zou doen met zijn of haar kleding en schoenen. En dat ik makkelijk de kinderbijslag kon gebruiken om nieuwe kleding aan te schaffen.
Wat ik niet wist, is dat kindjes soms een paar centimeter in één nacht lijken te groeien en dat voeten zelfs lijken te groeien waar je bij staat. Die van Sarah tenminste wel.

Ook poept een kindje vaak meer dan je had verwacht en ben je uiteindelijk meer geld kwijt aan extra verzekeringen of een vakantie. Hartstikke logisch, maar dit heb ik niet altijd beseft voordat ik zwanger werd.
Wanneer je een kinderwens hebt droom je liever over het uiterlijk van je baby, zijn of haar geur, die lieve kleine kleertjes en je trotse glimlach. Niet over al die extra kosten.

Ik had het dus mis. Kinderen hebben is een geweldig dure business. Geweldig, maar duur. Kleding, schoenen, eten, luiers (indien van toepassing), speelgoed, verzekering…noem het maar op.
En dan is het ook nog zo dat ik mijn modieuze dochter zo leuk mogelijk over straat wil laten gaan. Terwijl ze in een vuilniszak nog prachtig zou zijn…
Zelf liep ik vroeger in veel zelfgemaakte kleding en dat maakte mijn outfit hartstikke origineel. Nu heb ik twee linkerhanden achter de naaimachine en zie het dan ook niet gebeuren dat ik kleding voor Sarah in elkaar zet.

Toch weiger ik dure merkkleding te kopen voor haar aangezien ze kleding maar een paar maanden past en broeken en schoenen snel slijten door al dat spelen. Het duurste wat ik heb gekocht voor haar was geloof ik een winterjas voor €25.95. Kan gekker, toch? Origineel en modieus, maar ook weer niet te duur. Dat bestaat. Je moet alleen weten waar en hoe je het kunt vinden en limango helpt jou een handje.

Met het grote assortiment aan o.a mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt limango alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. Zo kun je lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jezelf en de kinderen over hebt. Ook is limango inmiddels de grootste Europese online shop voor de hele familie en is vanaf 2011 ook in Nederland actief.
Limango biedt enorm veel keuze in nationale en internationale topmerken, maar ook pareltjes die je nergens anders tegenkomt.

Op limango vind je elke dag verrassende aanbiedingen voor shoppende mama’s die wel wat korting kunnen gebruiken.
En niet een klein beetje korting, maar meestal tussen de 30% en de 70% korting. En dat komt extra goed uit tijdens deze dure maand. Snooze baby en Esprit Kids hebben bijvoorbeeld hele aantrekkelijke acties vanaf 27 december en deze acties zijn zeker een kijkje en een koopje waard. Of wat dacht je van hun outlet? Korting op korting dus, dat is helemaal fijn shoppen.

Shop jij vaak tijdens acties en speciale aanbiedingen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Ik neem me altijd voor om te shoppen in de uitverkoop, maar meestal ben ik bang dat het dan op is haha!

    Beantwoorden
  • Ja zeker!!
    Ik shop ook vaak in de sale scheelt echt een stuk
    Vooral met schoenen probeer ik dit altijd te doen:)

    Beantwoorden

Write a comment