Looking good...

Verandering van kledingstijl – en smaak.

Hoe ouder hoe wijzer zeggen ze. Maar geldt dat ook voor kleding? Als ik kijk naar mijn kledingstijl vandaag de dag, dan is mijn smaak en soort kleding wel heel erg veranderd. Kijk snel verder om te zien hoe anders ik daar in ben geworden. Ook laat ik je een outfit of the day zien!

Ik was een super slanke puber die niet terugdeinsde voor een strak shirtje en een sexy broek. Ik had rondingen, maar verder geen rollen. Toen besefte ik mij niet hoe mooi mijn lijf was, dat besef komt pas als je in het bezit bent van een paar extra vetjes. Ik zeg niet dat mijn lijf nu niet mooi is, want hij is sterk, niet kapot te krijgen en nog steeds vrouwelijk.

Die strakke shirtjes en broeken maken sinds een paar jaar plaats voor toch iets veiligere kleding. Ik draag nu vaker mooie vesten en broeken die iets meer vetjes platdrukken. Mijn billen waren rond, de inhoud zit nu elders op mijn lijf vastgeplakt. Daar houd ik dus ook rekening mee bij het kopen van kleding.
Voor het nieuwe seizoen heb ik een paar lekkere vesten en truien gekocht. Geen slobber modellen of strak afkledende pareltjes, maar safe en vrouwelijk. Want dat kan ook! Ik ben onlangs begonnen met het vaker dragen van hakken en dat bevalt tot nu toe erg goed. Ik loop er fijn op en alles staat mooier.

outfit en zolder 022

outfit en zolder 009

 

Mijn fijne outfit: met een broek van de Primark, laarsjes van Sasha, een vest van Coolcat (ik vind hem heel gaaf!) en een shirtje van de H&M. Een outfit waar ik mij prettig in voel en in kleuren die bij mij passen. Mijn haar is zoals je ziet niet blond meer en ik draag een nude lipstick. Blij mee!

Een paar aankopen die ik ook nog deed waren wat fijne truien en lange vesten. Ik kocht ze allemaal bij Wehkamp, tijdens een actie 3 halen 2 betalen. Hier een glimp van mijn aankoop: twee fluffy truien die heerlijk zacht en warm zijn.

IMG_0602

En een sweater in oudroze met een mooie opdruk. Het merk is van Jacqueline de Jong en dez kende ik niet, maar waardeer ik nu al heel erg. Zeker een kijkje waard!

 

trui

 Wat vind je van deze outfit? En is jouw kledingstijl ook heel erg veranderd de laatste jaren?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (16)

 • Pfiet phiewww! Hot mom! Haha! Ik ben gek op van die lange vesten! Vooral met dit weer steeds!

  Beantwoorden
 • Leuk! Ziet er goed uit 🙂
  Ik vind de laarsjes ook echt tof!

  Beantwoorden
 • Wauw ziet er super leuk uit! 🙂

  Liefs

  Beantwoorden
 • Leuke outfit! En die fluffy truien zijn heel mooi! Laat herfst en winter maar komen ;-).

  Beantwoorden
 • Ooh lekker die warme truien en het warme vest. Ik herken mij in je verhaal. Ik kon altijd alles aan, had maat xs en hoefde nooit op te letten wat ik droeg. Nu na twee kinderen besef in pas hoe blij ik had moeten zijn met mijn lijf. Vooral die hangbuik van mij bleh. Dus ik ben ook veranderd naar vesten en van die lekkere warme wijde truien. En veel van die wijde blousjes, perfect om flubbertjes te verhullen 🙂

  Beantwoorden
  • Hahaha flubbertjes 😉 als jij ze al hebt wat heb ik dan? Flubbers? hihi.

   Beantwoorden
 • Ik kon ook altijd alles aan, maar nu ik moeder, en wat kilo’s meer rijk ben, merk ik ook dat ik vaak voor een wat veiligere optie ga. Geen strakke shirtjes of jurkjes, liever een losvallend model. Ik vind het trouwens wel moeilijk om daar een grens in te vinden, want wat is te losvallend? Soms kun je er juist veel dikker in lijken dan je daadwerkelijk bent. Lastig!

  Beantwoorden
  • Ja dat is inderdaad lastig! Een beetje vorm en taille zien is nog wel mooi.

   Beantwoorden
 • Mooie outfit ook nog erg vrouwelijk en sexy hoor! Zeker mooi met de hakken. Ik probeer er ook nog leuk en vrouwelijk uit te zien en niet als een ‘saaie’ mama. Hakken draag ik daarom ook graag. Heb getwijfeld over die roze trui…toch blijft die tof! Wat ik wel merk als ik nu nieuwe kleding aanschaf ik er op let dat deze tegen een stootje kunnen, lang mee gaan, vies kunnen worden, goed te combineren en praktisch zijn. Heb jij dat ook nu je mama bent?

  Beantwoorden
  • Eerlijk gezegd let ik daar niet op. Ik houd nog steeds van mooie kleding en let er eigenlijk niet op of ze lang mee kunnen of makkelijk vies kunnen worden. Witte kleding kocht ik eigenlijk al nooit, dus dat scheelt 😉

   Beantwoorden
 • Ik word steeds wat ouder en daarbij ook steeds meer tevreden over mijn lijf! Ik ben nu begin twintig en echt op zoek naar mijn eigen stijl, al loopt er wel een rode draad van klassiek en vrouwelijk doorheen. Ik probeer ook meer hakken te dragen, daarom heb ik leuke laarrsjes gekocht bij Sacha! Leuke foto’s gemaakt, je staat er goed op!

  Beantwoorden
 • Heerlijk die lange vesten. In m’n zwangerschap vooral veel gedragen. Hakken draag ik sinds m’n zwangerschap ook nog amper, wel jammer want ik heb een kast vol. Ik ga ni sneller voor sneakers of bootschoenen. Echt super erg veranderd ben ik niet denk ik. Heb altijd al gemixt tussen netjes, stoer, “sexy” en basic. Beetje sporty chique? Geen idee hoe je het noemt haha! Outfit staat je goed!!

  Beantwoorden

Write a comment