video

Valentine Beauty Swap. Glansrijk geslaagd!

Met drie dames (Cassandra, Judith en Josan deed ik afgelopen Valentijnsdag een beautyswap. Hierbij stuur je elkaar een leuk pakketje toe met in dit geval make-up waar de ander een look mee moet maken. Altijd leuk om verrast te worden en altijd leuk om met make-up bezig te zijn! Wegens de familieomstandigheden kwamen de video’s wat later online, maar het maakt het niet minder leuk!

Josan trok mijn lootje en het enige wat ik op mijn verlanglijstje had gezet was: glans! Ik ben dol op highlighters en nude make-up looks. En dus kreeg ik een partij glans opgestuurd waar je dol van wordt. En wat voor een glans…

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment