Lifestyle

De Mommy Valentineswap!

Met acht andere mama bloggers kregen we een tijdje terug een leuk idee voor Valentijnsdag. We zouden namelijk een zogenaamde Valentijn-swap gaan doen! We trokken lootjes en shopten en knutselden iets moois voor elkaar.  Het resulteerde in de #mommybloggersvalentineswap (ja een hele mond vol!)Wat ik kreeg zie je vandaag in deze video!

Ik kreeg van Bregje een grote doos met enorm veel leuke en lieve cadeautjes. Ze had de swap heel persoonlijk gemaakt en daardoor voelde ik mij naast jarig ook helemaal opgefleurd. Lieve teksten, gedichtjes en een persoonlijke boodschap op een kaart. Bregje blogt zelf op bregblogt.nl en ik lig vaak helemaal dubbel om haar hilarische artikelen. Ze heeft een geweldig leuke manier van schrijven en neemt je mee in haar leven. Daarnaast is ze ook een geweldig lieve en zorgzame moeder. Maar ook een kei in het verwennen van een mede mama-blogger, zo blijkt.

Ik pakte de doos uit en begon aan het uitpakken van de cadeautjes vergezeld door een camera. Benieuwd wat ik allemaal kreeg? Bekijk dan de video.

Om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal klik hier.

val2

vale3

Heel erg bedankt Bregje voor je lieve en leuke cadeautjes! Ik had zelf het lootje van Josan getrokken en verwende haar met een hoop hartjes en cadeautjes. Benieuwd wat de andere mama’s kregen en van wie? Bekijk dan hun blogs! Volg onze swap avonturen op Social Media onder de hashtag #mommyvalentineswap!

♥Cassandra

♥Josan

♥Bregje

♥Tamara

♥Judith

♥Linda

♥Channa

♥Charlotte

♥Nicole

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (9)

 • Wat een toffe video is t geworden! Blij dat je er zo blij mee bent! ❤

  Beantwoorden
 • Wat een mooi pakket heb je gekregen van lieve B!!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk filmpje is het geworden en wat een lieve cadeaus! <3

  Beantwoorden
 • Ah leuk filmpje heb je ervan gemaakt! Goed verwend!

  Beantwoorden
 • Wat een verwennerij!! Top pakketje! Heerlijk gevoel om cadeautjes te krijgen hé en geven ook vind ik.

  Beantwoorden
 • Ahhh wat een leuke video! En super leuke cadeau’s heb je gekregen, Breg is ook al zo crea bea dametje, ik hou dr van! Die notitie boekjes vind ik echt super leuk bedacht!

  Beantwoorden
 • Allemaal hele leuke cadeautjes. Die kaarsen zijn echt heerlijk die hebben wij thuis ook! Heel leuk idee!

  Beantwoorden
 • Ik had eigenlijk nooit een video van jou gezien, leuk om een stem bij alle appjes te zien! En wat origineel al die notitie boekjes, heel leuk bedacht

  Beantwoorden
 • Die kaarsen zijn zo heerlijk. Echt een leuk cadeau zo als set.

  Beantwoorden

Write a comment