Lifestyle

Uitrekbaar windscherm online kopen

Wist jij dat het steeds vaker en harder waait? Door de klimaatverandering zijn er meer storingen boven oceanen, wat voor meer onstuimig weer zorgt. Dat merken we niet alleen in het najaar en de winter, maar ook in de lente en zomer wanneer we weer veel buiten zijn. Wind kan afkoelend zijn tijdens een snikhete dag, maar het kan ook voor onprettige kou leiden wanneer het nog niet warm genoeg is. En dat terwijl er een wimpele oplossing is!

Buitenmens

Hoe ouder ik word hoe meer ik aangetrokken word door de natuur. Ook het feit dat ik erg ziek ben geweest heeft ervoor gezorgd dat ik werkelijk alles om mij heen meer ben gaan waarderen.
Zo ook al het moois van de natuur. Het groen, de dieren, de warmte van de zon en de frisse buitenlucht. Uitwaaien op het strand of een stevige wandeling in het bos inclusief loopneus: ik ben er allemaal voor te porren. Het resultaat is een frisse neus en een leeg hoofd. Letterlijk ‘uitwaaien’ dus.

Ik zit dan ook graag en vaak buiten in het voorjaar en de (na)zomer. Echter ben ik een koukleum en vertrek ik al snel weer naar binnen als het nog net te fris is om buiten te zijn door de temperatuur of een (stevige) wind.
Tijdens de vakanties in Frankrijk op de camping zat ik echter als een rasechte koukleum met een dikke trui, lange broek en sokken buiten. Midden in de zomer.

Waarom een uitrekbaar windscherm?

Wanneer de zomermaanden aangebroken zijn leven we het liefst zoveel mogelijk buiten. Overdag zetten we een zwembad op en gaat de barbecue aan, om in de avond nog tot laat spelletjes te doen met hapjes en drankjes.

Een potje Rummicub speel je natuurlijk het liefst gewoon de hele avond buiten. En het liefst ook zonder de kou. Een uitrekbaar windscherm kan dan een oplossing zijn om te voorkomen dat het te koud wordt door de wind.
Je zit hierdoor heerlijk beschut zodat je langer kunt genieten van het buiten zijn zonder een lange broek met trui en warme sokken te moeten aantrekken, zoals op de camping.

Een uittrekbaar windscherm biedt uitkomst wanneer je hinder hebt van wind in de tuin en op je terras.
Wanneer je beschut zit wordt het minder snel koud en ervaar je geen vervelende situaties zoals wegvliegende speelkaarten en servetjes tijdens het barbecueen.
Je kunt je misschien wel voorstellen dat er veel wind kan staan op sommige balkons en terrassen, vooral als deze zich op grote hoogte bevinden. Je maakt met dit uittrekbare windscherm je plek een stuk windstiller en prettiger en kunt dus meer genieten van het buiten zijn.

Omdat deze windscherm uittrekbaar is past het altijd op terras, tuin of balkon. Deze windschermen worden met de hand gemaakt en zorgen voor een windreductie van 85%, waardoor je nog maar weinig hinder ervaart van de wind.En waar ik ook gelukkig van word is de hoeveelheid UV straling dat wordt tegengehouden door dit windscherm: maar liefst 90%.

Door het optimale ontwerp is het eenvoudig om de windscherm te bevestigen en zo nodig word je geholpen!
Ben je benieuwd geworden? Bekijk aanbod.

Ik ben heel benieuwd of jij veel hinder ervaart van de wind in je tuin, op je terras of balkon? En wist jij van het bestaan af van deze uittrekbare windscherm?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment