Lifestyle Looking good... My killerbody motivation

De tweede update van het Killerbody dieet!

Twee weken geleden plaatste ik de allereerste uitgebreide update van het Killerbody dieet. Naast mijn ervaring en eerste indrukken deelde ik ook alle getallen én een foto waarin ik het verschil kon laten zien. Nu we alweer vier weken bezig zijn wil ik weer een update met jullie delen. Hoe gaat het? Waar loop ik tegenaan en wat gaat juist heel goed? En het meest interessante…wat zeggen de cijfers en de foto’s?

Vier weken ben ik nu bezig met dit zogenaamde dieet. Toen ik begon dacht ik heel nuchter ‘als ik het zat ben stop ik zo weer’. Ik had wel vertrouwen in het dieet, maar minder in mijzelf. Ik kan een ijzersterk discipline hebben maar daar moet ik een knop voor omzetten. Wanneer deze knop eenmaal is omgezet ben ik niet meer te stoppen, maar voor het zover is ben ik vaak vele pogingen verder. Ik kan je melden: die knop ging heel snel om. Na de eerste twee weken had ik de smaak te pakken, helemaal toen ik al resultaat zag. Man wat motiveerde mij dat! Tijd om twee weken later weer te kijken naar hoe het gaat.

De derde week

Na de eerste twee weken met een fijn resultaat op de weegschaal was ik ontzettend gemotiveerd om door te gaan. De derde week kostte mij dan ook weinig moeite, ook al had ik twee verjaardagen. De taart sloeg ik niet over maar ik nam een heel klein stukje. Ook bleef ik van de lekkere hartige hapjes af. Doordat de knop volledig om is vond ik het ook niet lastig om er niets van te eten. Ik zou het juist hartstikke zonde vinden wanneer ik mij tegoed zou doen aan die heerlijke hapjes. Dat komt wel weer, voor nu even niet en voor straks met mate. Het feit dat ik niet mijn leven lang op sla hoef te kauwen maakt het al een heel stuk verdraaglijker.

Het sporten ging goed en ik merkte dat mijn buikspieren sterker werden. Oefeningen hield ik langer vol en mijn spieren zijn minder (snel) verzuurd. Wat betreft kracht merk ik dat mijn armen en benen sterker aan het worden zijn en dit voelt goed!

De vierde week

Een week waarin ik twee keer anders heb gegeten dan het menu aangaf. Ik at een keer wat pasta bij mijn ouders en ik at dit weekend een beetje risotto nadat ik weer een wereldgerecht had gemaakt. Toen ik pasta at bij mijn ouders heb ik wel wat volkoren penne voor mijzelf gekookt en gewoon een stuk minder opgeschept wat betreft saus en vis. De risotto heb ik wel gegeten, maar heel weinig. Ik at vooral de kip en de courgette er uit, zodat ik niet teveel risotto rijst zou eten. Eigenlijk gaat dat prima, zolang je het eten binnen de perken weet te houden.

Het weekmenu heb ik deze week voor de vierde keer op rij gegeten en ook al klinkt dat saai, het eten is zo gevarieerd dat het absoluut niet verveelt. Ik geniet elke dag weer van al het lekkere en gezonde eten, dus een straf is het absoluut niet. Ik kijk nog even aan tot wanneer ik het menu van fase 1 blijf eten maar ik denk dat dit de laatste week is. Want zolang je af wilt vallen wordt aangeraden om fase 2 en 3 te blijven volgen nadat je door middel van fase 1 gewend bent aan geen suikers eten en minder koolhydraten.

Ik kon afgelopen week goed merken dat mijn bloedsuiker stabieler blijft. Ik at altijd veel brood en merkte dat ik snel weer honger kreeg, waarbij mijn bloedsuiker ook ging zakken. Mijn lijf was zo gewend iets te krijgen wanneer ik trek kreeg (ook al is het een boterham) dat die bloedsuikers bleven dippen. Afgelopen week was het verschil daarin goed te merken. Ik kon prima door tussen de maaltijden en soms een eetmoment nog iets langer uitstellen ook al had ik trek. Ik heb veel minder last van een lage bloedsuiker waarbij ik ga shaken en zweten. Hier ben ik heel erg blij mee! Deze week merk ik dus dat ik eindelijk goed gewend ben aan minder koolhydraten.

Het sporten ging afgelopen week op en af. Ik heb mijn buikspieren, armen en billen regelmatig getraind, maar wat minder touwtje gesprongen. Ik had veel last van hoofdpijn afgelopen dagen en heb het wat rustiger aan gedaan. Wel heb ik meer gewandeld dan anders en pakte ik wat vaker de fiets.

De cijfers!

Jaja, kriebels in mijn buik gister. Want ook al zie en merk ik dat ik weer ben afgevallen, het blijft toch spannend. Gister weer gemeten en gewogen en om een goede vergelijking te geven deel ik ook de cijfers van het begin en van de vorige update.

mkb mkb1

week

Ik ben dus in 2 weken tijd 1,5 kilo weer afgevallen en in totaal nu (in 4 weken) 3,2 kilo. Daar ben ik hartstikke trots op en dat gaat voor mijn idee heel erg snel! Het is niet teveel in vier weken maar ook absoluut niet te weinig. Ik verlies ook nog steeds centimeters en ben in totaal al 6 cm kwijt van mijn buik en 6 cm van mijn heupen en billen. Dat is hartstikke veel!

En dan nu weer een vergelijkingsfoto. Helemaal links is net voor de start, de middelste na 2 weken (bij de vorige update) en de foto rechts is van gisteravond. Hoera voor vetjes kwijtraken!

Ik zie heel veel verschil op mijn buik wat betreft spieren en strakkere lijnen. Mijn taille is duidelijk smaller aan het worden en er steken ook geen rolletjes meer onder mijn bikini topje vandaan. Zo blij en zo gemotiveerd om weer verder te gaan!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


Bekijk ook de andere artikelen over het Killerbody dieet!

Update nummer 1 Killerbody dieet

Update nummer 3 Killerbody dieet

Update nummer 4 Killerbody dieet

Update nummer 5 Killerbody dieet

Ervaring eerste drie dagen Killerbody dieet

Sporten met het Killerbody dieet

Recept cheesecake

Eetdagboek Killerbody dieet

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (38)

 • Wat fijn dat het zo goed gaat! Je ziet het ook al echt goed inderdaad, mooi!

  Beantwoorden
 • Knap dat je het zo volhoudt! De cijfers zeggen genoeg!

  Beantwoorden
 • Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat! En dat is ook duidelijk te zien!

  Beantwoorden
 • Wat goed van je! En je ziet inderdaad al goed resultaat. Snap dat dat heel motiverend werkt!

  Beantwoorden
 • Wat goed. Je ziet het ook al echt goed. Ik heb het boek ook gekocht maar ben er nog niet aan begonnen.

  Beantwoorden
 • Netjes hoor! Je ziet goed verschil inderdaad. Heel knap!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie resultaten! Super goed hoor!

  Beantwoorden
 • Wauw dat ziet er al echt strak uit!

  Beantwoorden
 • Wauw top! Heel knap van je!

  Beantwoorden
 • Goed hoor! Fijn dat het zo goed gaat ook!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een verschil al! Goed bezig!! X

  Beantwoorden
 • Jeetje wat super! De resultaten liegen er niet om!

  Beantwoorden
 • Ik zie heel duidelijk verschil! Knap hoor! Kun k nog wat vertellen over het sport gedeelte uit het boek? Ik ben beperkt in wat ik kan en mag doen fysiek gezien, dus ben wel benieuwd.

  Beantwoorden
 • Wow! Wat een ontzettend verschil zeg! Heel knap.

  Beantwoorden
 • Zo wat veel centimeters! Goed bezig zeg.

  Beantwoorden
 • Wauw goed bezig zeg! Wat eet je zoal op een dag en hoeveel sport je er nu bij?

  Beantwoorden
 • Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik ben vandaag begonnen met het dieet dus het is fijn om een motiverende review te lezen! Succes nog de komende weken 🙂

  Beantwoorden
 • Wow!! Jij gaat strak de zomer in!!! Wat een resultaat zeg, geweldig!

  Beantwoorden
 • Wow, wat een resultaten! Je ziet het heel goed in de foto’s en in de cijfers!

  Beantwoorden
 • Super goed! Het resultaat zie je idd heel goed! Keeep itup!

  Beantwoorden
 • Wauw ik zie zeker veel verschil. Knap hoor. Al was je natuurlijk al hartstikke slank, maar het is fijn te zien dat je nieuwe manier werkt en vooral dat je je er lekker bij voelt.

  Beantwoorden
 • Whoop whoop way 2 go Geertje! Goed gedaan meis. Trots op jou!

  Beantwoorden
 • Wow, wat goed! Respect!

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje, ik kwam op je blog terecht omdat ik op zoek was naar ervaringen met het MKBM dieet. Ik ben zelf 1 week en een dag bezig nu. Je resultaten zijn erg motiverend. Alleen wat je aangeeft over doorgaan met fase 1 als je wilt blijven afvallen is niet juist. Dit geldt voor fase 2, zo staat het tenminste in het boek. Veel succes met het vervolg, ik blijf je vorderingen volgen.
  Groetjes

  Beantwoorden
 • Waar haal jij de caseïne eiwit vandaan als ik vragen mag?

  Beantwoorden
 • Hoi,
  Ik ben sinds kort op je site terecht gekomen, en wat super goed bezig zeg met dit dieet!
  Ik ben er sinds afgelopen maandag mee bezig, dus nu bijna een week, en het bevalt mij ook heel goed.
  Door jouw posts raak ik nog meer gemotiveerd om door te blijven zetten.
  Doe je 3x in de week de thuis training? Ik heb het gisteren voor het eerst gedaan, maar oh wat slecht, ik kon het amper volhouden!
  Het touwtjespringen ging echt net, maar daarna was ik bekaf en dus niet alle oefeningen gedaan…
  Denk je dat je dit dieet ook zonder de trainingen zou kunnen doen, of raad je het wel aan?
  OOk heb ik geen caseïne eiwitshake genomen, lijkt me beetje overbodig sowieso als je er niet bij traint, toch?

  bedankt voor je motivatie, ga zo door!! 🙂

  groetjes elise

  Beantwoorden
  • De trainingen red ik ook nooit helemaal. Het was hier ook een kwestie van opbouwen en het touwtjespringen ook. Ik merk dat ik nu zoveel meer conditie heb! Het sporten raad ik zeker wel aan, omdat het dieet is afgestemd op beweging en krachttraining.
   De shake neem je inderdaad net voor of na het sporten, zonder sporten is de shake overbodig omdat het puur is voor spierherstel en spieropbouw na het sporten.

   Beantwoorden
 • Heej Geertje. Ik wil mijn cupD behouden. Hoe gaat dat samen met dat dieet? Zag dat je bij je borsten wat was afgevallen. Wat adviseer je me? Mvg.

  Beantwoorden
 • Een andere vraag, wil je na dat je doel bereikt hebt verder gaan met je dieet of gewoon wel de schema aanhouden van gezond eten? Mvg.

  Beantwoorden
 • […] Update nummer 2 Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Update nummer 2 Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • Goed bezig! Graag zou ik willen weten of je voor of na het sporten eet.

  Groet,
  Esmee

  Beantwoorden
  • Ik sport er niet veel bij omdat ik chronisch ziek ben. Maar als ik sport dan zorg ik dat ik niet op een lege maag train.

   Beantwoorden
 • […] Update nummer 2 Killerbody dieet […]

  Beantwoorden
 • […] Update nummer 2 Killerbody dieet […]

  Beantwoorden

Write a comment