Lifestyle Random

Tips voor het vinden van goedkope Sim Only abonnementen

Om onze telefoons te kunnen gebruiken hebben we natuurlijk ook een telefoonabonnement nodig. De vraag naar mobiele telefoons en abonnementen groeit jaarlijks waardoor het vinden van een goede provider gemakkelijk is geworden.
Providers bieden allemaal verschillende abonnementen en prijzen aan waardoor het voor de consumenten mogelijk is om de goedkoopste deals te vinden. In dit artikel delen we 4 handige tips om de goedkoopste telefoonabonnementen te vinden zodat je niet te veel  betaalt voor je telefoon en abonnement. 

Vergelijk verschillende aanbieders

De beste en misschien de makkelijkste manier om een telefoonabonnement te vinden is door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.
Online kun je veel verschillende vergelijkingssites vinden waar je eenvoudig de prijzen en voorwaarden van verschillende telefoonabonnementen kunt vergelijken. Door dit te doen, kun je snel zien welke aanbieder de beste deal heeft en zo geld besparen op je maandelijkse kosten.
Let hierbij vooral op de prijs per maand, de data- en belbundels en eventuele extra kosten. 

Kies voor een Sim Only abonnement

Een van de meest voordelige opties voor een telefoonabonnement is een Sim Only abonnement. Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor de simkaart en de diensten, zonder dat je hier een telefoon bij krijgt. Hierdoor liggen de maandelijkse kosten een stuk lager dan bij een abonnement met toestel.
Daarnaast geeft dit de mogelijkheid om zelf een goede telefoon te vinden zonder beperkt te zijn aan de providers aanbiedingen. Door te kiezen voor een
goedkope Sim Only abonnementen, kun je flink besparen op je telefoonkosten en toch gebruik maken van alle benodigde diensten.

Let op acties en kortingen

Veel telefoon providers bieden regelmatig acties en kortingen aan op hun abonnementen. Deze kortingen kunnen variëren van een lagere maandprijs tot extra data- of belminuten.
Door goed op acties en kortingen te letten, kun je veel geld besparen op je telefoonabonnement. Houd de websites van telefoonproviders goed in de gaten en schrijf je in voor nieuwsbrieven, zodat je als eerste op de hoogte bent van de beste deals en snel kunt switchen wanneer je dat graag wil. 

Onderhandel met je huidige provider

Als je al een telefoonabonnement hebt, is het de moeite waard om eens te kijken of je kunt onderhandelen met je huidige provider. Veel providers zijn bereid om de prijs van je abonnement te verlagen of extra diensten aan te bieden wanneer een klant dreigt weg te gaan. Neem contact op met je provider en vraag naar de mogelijkheden om je abonnement goedkoper te maken.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment