Lifestyle Random

Tip voor jou en je partner: Het Bucketlist boek voor koppels.

Bucketlists zijn hot. Wat wil je heel graag doen in je leven? Normale dingen, spannende dingen, ongemakkelijke dingen of hele grappige bijzondere dingen…Je kunt er zelf één maken maar er zijn ook hele leuke boeken met dingen die je in je leven tenminste één keer zou moeten doen.Een daarvan is het Bucketlist boek voor koppels. Tof om met je partner te doen, want alles is tenslotte leuker met zijn tweeën! Behalve naar het toilet gaan dan…

Dit boek heb ik zelf aangeschaft en heb ik niet gekregen. Maar omdat hij zo leuk is wil ik hem graag met jullie delen!

Waarom een Bucketlist boek voor koppels? Omdat alles leuker is met zijn tweeën, om elkaar (nog) beter te leren kennen en om er later in je leven met een glimlach doorheen te bladeren. Want naast het afvinken van activiteiten is er ook ruimte voor tekeningen, brieven, foto’s en herinneringen.

Of er originele activiteiten in staan? Jazeker! Naast het fantaseren over en het krijgen van kinderen, staat er vooral heel veel originele dingen in. Dingen die je anders niet snel zou doen of waar je niet zelf op zou komen. Dingen waar je eigenlijk ’te groot’ voor bent, maar die voor hilarische momenten zullen zorgen. Het zorgt niet alleen voor lachwekkende situaties, maar ook voor romantische momenten. Briefjes voor elkaar achterlaten in de supermarkt bijvoorbeeld of ‘ik hou van je’ in tien verschillende talen leren en tegen elkaar zeggen.

Dit is vaak nummer 1 van een bucketlist: huisje, boompje, beestje. Ik denk wel de meest voorkomende wens en ’to do’ van de wereld. Wij kunnen ze alle drie afstrepen, nou de rest nog!

Een paar voorbeelden van hilarische, niet alledaagse activiteiten?

 • Dineren op bed
 • Elkaars hobby uitproberen
 • Spaghetti eten zoals Lady en de Vagebond
 • Voor elkaar bestellen in een restaurant
 • Elkaar duwen op een schommel
 • Een liedje schrijven voor elkaar
 • Een scheet laten in bed en met de dekens wapperen
 • Elkaar kussen onder een waterval

 

Dit lijkt mij toch wel te gek: een brief naar elkaar schrijven en over tien jaar weer openmaken en lezen. Hoe leuk! Daarom zijn de activiteiten in dit boekje niet alleen grappig om te doen, maar ook bijzonder om te bewaren voor later en samen terug te kijken.

Maar niet alles kunnen we de komende jaren afstrepen, want samen gezond oud worden weten we natuurlijk pas als het zover is. Hopelijk kan er tegen die tijd een vinkje doorheen!

Dit boekje is o.a verkrijgbaar bij Bol.com en via www.lannoo.be. Hij kostte €12,50 en is dus heel erg betaalbaar! Kijk voor de volledige reeks op www.lannoo.be, er zijn namelijk nog andere soorten Bucketlist boeken. Wat dacht je van een Bucketlist voor vrienden? Of een Bucketlist voor op reis of voor ouders?

Houd jij van dit soort boeken? En lijkt het je leuk om dit boek samen met je partner te lezen en de activiteiten uit te voeren?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Typisch zo’n boek wat in je nachtkastje zit te verstoffen. Leuk bedacht maar kan me niet voorstellen dat dit gaat werken. Dineren op bed hoe vies is dat hahaha.. 😛

  Beantwoorden
 • […] je nog samen met de ander wilt doen, en maak dit jullie Bucket List. Voor inspiratie kun je naar dit boek kijken. Schrijf elk idee op een papiertje, en stop ze in een mason jar. Doe er een strik omheen, […]

  Beantwoorden
 • such a great blog. digital marketing course

  Beantwoorden
 • Thank you for sharing this amazing content with us. Seeing your ideas digitally makes me more dedicated. I like it.

  Beantwoorden

Write a comment