Lifestyle

The unsuccessful Adulting Tag

Een tijdje terug zag ik hem al eens voorbij komen: De unsuccessful Adulting TAG bij Vera en Suz. Heerlijke en eerlijke (on)volwassen vragen die ik ongegeneerd ga beantwoorden.

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Dat is denk ik een sultana. Is dat onvolwassen? Het is wel het slechtste wat ik heb gegeten. Ik eet over het algemeen heel gezond; groenten, fruit, brood, zuivel. Snoepen hoort daar niet echt bij en dit doe ik ook amper. Maar heel af en toe mag best. Ik had zin in iets zoets en greep naar een Sultana.

2. Hoe vaak ga je voor 22.00 naar bed?

De laatste tijd best vaak, ik denk 5 van de 7 dagen. Als ik vrij ben en vooral in het weekend ga ik rond elf uur naar bed, maar als ik moet werken of het is een doordeweekse vrije dag, wil ik graag vroeg in bed liggen. Dit was ook mijn doel de afgelopen weken, om zo meer een ochtendmens geworden. Ik lig er inderdaad braaf in rond tien uur (zelfs soms om half 10) om vervolgens drie uur lang wakker te liggen. Nog behoorlijk ‘unsuccessful dus’.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Dat waren korte tekenfilmpjes van Nijntje. Ik kom er niet meer onderuit. Ook Woezel en Pip staat steeds vaker aan. Vind ik niet erg, want ik kijk er stiekem ook naar. Nare bijwerking zijn de liedjes die je ’s avonds in bed koortsachtig probeert te vergeten. Vreselijk irritant hoe die liedjes blijven hangen.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Daar moet ik heel goed over nadenken. Ik denk dat ik ben vergeten wat ik het laatst ben vergeten. Ik vergeet nooit zoveel omdat ik altijd lijstjes en planningen maak. Nee, ik kom er echt niet op. Laten we het erop houden dat ik dit antwoord vergeten ben.

5. Ben je weleens in je pyjama naar buiten geweest?

Jazeker. Om brood uit de vriezer te halen. Hiervoor moet ik naar het schuurtje achterin de tuin.Maar niet over straat ofzo, daar is mijn pyama niet zo geschikt voor. #Ietsmeteenveeltegroteruimeslobberbroek.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?

Nagels bijten denk ik. Ik vind het vreselijk vies staan (zowel het bijten als de korte nagels) maar als ik mij verveel of ik kijk televisie dan kan ik niet stilzitten met mijn handen. Misschien toch maar beginnen met haken ofzo?

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Ik denk wel een stuk of 6. Maar als deze sokken na twee weken nog geen maatje hebben gevonden gooi ik ze weg. Ik kan mij er zo aan ergeren. Welke kleuren ik ook koop, ik raak ze altijd kwijt. Een wereldwijd probleem volgens mij. Waar blijven die sokken toch? Overigens is Sarah helemaal een ster in sokken verliezen. Zij houdt geen enkelingen over, zij raakt ze gewoon per paar kwijt. Ik denk dat onze droger een sokken-fetish heeft.

8. Welke lelijke emojio gebruik je weleens?

emo

De emoticon die zo hard moet lachen dat er tranen uit de ogen vliegen :,) Zijn of haar gezicht wordt er niet mooier op als je het mij vraagt. Maar dat is bij mij ook zo, als ik zo hard moet lachen dat er tranen uit mijn ogen vliegen. Dat wil je niet zien.

9. Wat is je meest nederige eigenschap?

Dat ik mijn rommel vaak laat slingeren. Maar aan de andere kant ben ik ook weer een perfectionist in schoonmaken, een hele vreemde combinatie dus. Oh en mijn kledingkast is vaak een bende. Ineens krijg ik het in mijn bol om alles te sorteren en netjes neer te leggen, om het een week later als een ravage weer aan te treffen. Dan zocht ik een kledingstuk die ik niet kon vinden, waardoor ik de boel overhoop moest halen.

oeps
10. Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Ik had vissnitzels van Iglo gekocht en ging deze bakken. Nou weet ik weer waarom ik geen fan ben van deze kant en klare zooi. De burgers hadden het bakvet opgeslurpt en de vis binnenin leek op een slijmerig goedje. Terwijl op de verpakking een prachtig gevulde visburger pronkt.Nooit weer, laat mij mijn eigen visjes maar bakken.

11. Welke tik komt bij je naar boven als jij je ongemakkelijk voelt?

Onrustig worden en vriemelen met mijn vingers of nagelsbijten. Zwiepen met mijn been of voet doe ik ook nog wel eens.

12. Wat was de laatste rekening die je verstopte?

Ik verstop geen rekeningen, thuis zijn we helemaal op de hoogte van elkaars uitgaven en alle rekeningen. Oké, klink ik nu heel succesvol volwassen?

 

Heb jij hem al eens ingevuld? Laat het mij weten, ik ben benieuwd naar je antwoorden. En wat vinden jullie…ben ik echt zo onvolwassen? (Zeg alsjeblieft ja, dat maakt dertig worden een stuk leuker!)

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment