Halfvol

The three things TAG

Heerlijk vind ik ze altijd om te lezen, die TAGS. Na wat serieuze praat gister is het tijd om eens op de grappige toer te gaan. Op Vera haar blog kwam ik vragen tegen die allemaal te maken hebben met het getal 3.

drie

Drie dingen in mijn tas

Mijn mobiele telefoon, een agenda en een bos sleutels. Buiten deze drie items heb ik nog een enorme bende aan kauwgom, Fisherman, lippenbalsems en papiertjes in de tas zitten. Eigenlijk zijn die drie dingen die ik noemde genoeg, maar toch is het altijd een puinhoop. En hoe groter de tas, hoe meer rommel er in past.

Drie dingen op mijn bureau

Postvakjes, een kopje koffie en post-its. De postvakjes zijn handig voor papieren of rekeningen die niet kwijt mogen raken en die ik op korte termijn nodig heb. Koffie spreekt voor zich en post-its denk ik ook. De ene week gebruik ik ze veel en de andere week amper.

Drie favoriete meubelen in huis

De salontafel, een buffetkast en de twee stoelen die bij de bank staan. Het past allemaal heel mooi bij elkaar en zijn hele goede aankopen geweest. Ken je dat gevoel? Dat je gewoon ooit een geweldige aankoop hebt gedaan waar je nog elke dag blij mee bent?

Drie favoriete fruitsoorten

Banaan, kiwi en meloen. Dagelijks eet ik een banaan en kiwi’s. In de zomer vind ik het lekker om veel meloen te eten, in allerlei soorten. Ik krijg er een echt zomers gevoel van. Als ik een vierde fruitsoort zou mogen kiezen dan zijn dat kersen, ook zo lekker.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

www.bydagmarvalerie.nl, www.lisanneleeft.nl en www.misslipgloss.nl. De eerste twee blogs zijn vooral feelgood blogs over positiviteit in je leven. Allebei schrijven ze ontzettend mooi. Cynthia van mislipgloss.nl vind ik heel goed in filmpjes maken, turorials en reviews. Zij laat zowel budget als high end producten voorbij komen en die afwisseling is gewoon heel fijn.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg.

Woezel en pip, Woezel en pip…spelen altijd bij elkaar….

Kenny B Parijs

Hopsa paardje op een draf…

(Lijkt mij duidelijk waar ik veel naar luister….)

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk.

Aan lieve Sarah die ziek is op dit moment, aan de vakantie die eraan komt en aan de artikelen die ik nog vooruit moet schrijven. Maar vooral lieve Saar, wat kan een kindje zielig zijn!

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid.

Voor zover ik ze ken: Jessica vind ik heel gezellig en heeft droge humor. Kelly vind ik een schat met humor en is een hele lieve moeder. Ook Odile bewonder ik heel erg, hoe zij het allemaal voor elkaar bokst vind ik heel knap en inspirerend.

Drie favoriete sporten.

Badminton, zwemmen en tennis. Ik heb vroeger veel gezwommen en zat op badminton. Tennis heb ik nooit gedaan, maar het trok mij altijd wel heel erg. Er naar kijken vind ik al leuk en ik ga altijd kwijlen van mooie tennisrackets. Misschien dat ik het ooit nog ga leren!

Drie dingen waar ik gelukkig van word.

donderdaggen

Ik word/ben gelukkig van/met mijn gezin, de zon die steeds vaker schijnt en van lekker eten.

Drie favoriete quotes

In the end, we only regret the chances we didn’t take.

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.

Sometimes people with the worst pasts end up creating the best futures.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen.

Leren haken, een bekend persoon ontmoeten en nog meer genieten.

Vertel, welke drie dingen zou jij dit jaar willen doen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Leuk! Haken is niet moeilijk hoor, dus dat moet wel lukken! Voor je het weet ben je hooked 🙂

  Beantwoorden
 • Leuke tag! Ik dacht dat er maar drie vragen zouden komen, maar dit is leuker. Drie antwoorden op elke vraag!
  Ik zou dit jaar graag…
  1. willen doorgaan met bloggen
  2. de plinten in ons huis willen afmaken (klusje die al te lang is blijven liggen)
  3. veel nieuwe gezonde recepten willen uitproberen voor ons gezinnetje
  Best moeilijk om er drie te verzinnen!

  Beantwoorden
 • Ik kwam bij je artikel terecht via een pingback. Wat een lieve woorden, dankjewel!
  Leuke TAG overigens, ik ga hem binnenkort overnemen! Enne, haken is inderdaad niet zo moeilijk als het lijkt 😉 Gewoon beginnen met een plaid ofzo, dat is het makkelijkst!

  Beantwoorden
  • Graag gedaan hoor! En ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

   Beantwoorden

Write a comment